Fizik Arionne dla kogoś, kto jest mierzona jako 143mm?
View Full Version: Fizik Arionne dla kogoś, kto jest mierzona jako 143mm?
Poszedłem do mojej lokalnej LBS sprawdzić toupe specjalistyczne i Fizik Arionne i oceniano na około 143mm i pracownik natychmiast polecił mnie Fizik Arionne? Myślałem, że arionne został 132mm i że gdybym był 143mm tyłek wtedy byłoby unfortable i nie zalecane? I "trochę mylić ma: confused: Może powinienem pójść do specjalistycznych 143mm toupe?
Wszystko mogę powiedzieć, że mam szersze siedzieć kości (nie wiem dokładnie pomiaru), a ja nie lubię mojego Arione wszystkich bardzo. Niestety, to wszystko mogę dać rady.
Nie środka sitbones taki sam sposób, test na raka prostaty do they? : eek:
Cóż, jedynym sposobem, aby odpowiedzieć na to stać Arione i jeździć na nim i zobacz, czy znajdziesz to wygodne.
Nie wiedziała, że sklepy są pomiarowych włóczędzy i zalecanie siodełka ...
Cóż, jedynym sposobem, aby odpowiedzieć na to stać Arione i jeździć na nim i zobacz, czy znajdziesz to wygodne.
Nie wiedziała, że sklepy są pomiarowych włóczędzy i zalecanie siodełka ... Specialized się piana ta-żel rzeczą, która może zmierzyć sitbone szerokości. Właściciel sklepu będzie oferował co sprawia, że większość $ $ $
Aha, a to coś żel pianka uwzględnia pozycję na rowerze? : rolleyes:
Nie nabija się z ciebie Bobby, ale to pseudo-stuff jest wydostanie się z hand ... sprawia, że zastanawiam się, jak ktokolwiek wybieranych w pozycji jazda przed tym wszystkim ...
Nie nabija się z ciebie Bobby, ale to pseudo-stuff jest wydostanie się z hand ... sprawia, że zastanawiam się, jak ktokolwiek wybieranych w pozycji jazda przed tym wszystkim ...
damnit haha Myślę, że pad pomiaru pomóc robi wiele rzeczy, które mimo wszystko: (
Nie nabija się z ciebie Bobby, ale to pseudo-stuff jest wydostanie się z hand ... sprawia, że zastanawiam się, jak ktokolwiek wybieranych w pozycji jazda przed tym wszystkim ... no offence podjąć. Sądzę, że to wyspecjalizowane sztuczka obrotu. I love my Arione i wierzę, nic nie może replikować pozycji na rowerze, chyba twój rower. Sitbones zmian znacznie się rzucisz przodu i do tyłu, przesuwając się do przodu i do tyłu też. Zaryzykowałem z moim arione, ale to doskonały i bardzo wygodne, nawet po 100 + km
nie podjęte przestępstwa. Sądzę, że to wyspecjalizowane sztuczka obrotu. I love my Arione i wierzę, nic nie może replikować pozycji na rowerze, chyba twój rower. Sitbones zmian znacznie się rzucisz przodu i do tyłu, przesuwając się do przodu i do tyłu też. Zaryzykowałem z moim arione, ale to doskonały i bardzo wygodne, nawet po 100 + km
What I "ve zauważył o Fizik arione i toupe speciazlied jest, że ludzie mają zmienia Fizik arionne do toupe zawsze powiedzieć toupe pasuje do nich lepiej. Nigdy nie widziałem jedną osobę, która mówi Arionne jest bardziej wygodne niż Toupe . widziałem żadnych skarg do tej pory o specjalistyczne Toupe ale wiele razy narzekają Fizik. To oczywiście może być wynikiem różnych ludzi, nie ich położenia siodełka właściwie i co ty, ale pozytywny vibe otrzymasz formularz osób mają toupe trudno zignorować: D check this out http://cyclingforums.com/t296171.html: eek:
No cóż, większość facetów znam okolice tutaj kochają swoje Arione. Have Never Seen Toupe (nie może wprowadzić je do obrotu we Włoszech?).
W każdym razie, chciałbym polecić wypróbowanie ich obu i używać tego, który lubi swój tyłek lepiej.
Happy shopping i jazda!
Żel do montażu podkładka z pianki specjalistyczne są przydatne. Możesz siedzieć na nim (jeśli sklep nie wie, co robią) pochylił się w miejscu, w którym jedziesz. W ten sposób zrobić dostać prawidłowego pomiaru.
Istnieją jednak inne czynniki, takie jak góry krzywej (okrągły lub płaski).
Jestem dość szczupły i próbował Arione i to było straszne dla mnie (choć wszyscy lubi). Potem mierzy się w pianki specjalistyczne i zasugerował 143 siedzenie, które kazałem.
Nie jestem o wiele bardziej komfortowa.
Na drugi dzień Myślałam, że mój siodło było zbyt wąskie dla mnie ... aż zdałem sobie sprawę, ktoś go ukradł ...
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0