PDA

Little Things

View Full Version: Little Things

fauxpas

Jednym słowem na inne małe odkrycie zrobiłem ... każdy mały just trzyma dodanie do mojej przyjemności jazdy konnej i większość z was doświadczonych jeźdźców będą znać wszystkie te odkrycia Robię ...

Skarpetki!

I wreszcie trochę kuli i kupił skarpetki rowerowe ... Man, I love em ...

I na pewno nie docenili inżynierskich w prosty skarpetki ...

Moja noga czuje się znacznie lepiej w moim Carnacs ...

Sądzę, I'll śr inna przyczyna 0.002745 km / h te skarpetki ... : D

531Aussie

Eh, I przykro mi to mówić, ale liczyć "miły" Skarpety zachowują głuszców czuć na około 2 tygodnie: P

wcngu1

Eh, I przykro mi to mówić, ale liczyć "miły" Skarpety zachowują głuszców czuć na około 2 tygodnie: P
hehe kazałem skarpetki Sidi tylko sprawdzić, czy jego inny. I "ll let ya know how I go: D

Albert 50

Eh, I przykro mi to mówić, ale liczyć "miły" Skarpety zachowują głuszców czuć na około 2 tygodnie: pHey Oz ..... umyć sposta mate em .... orfullee Stif AFTA coupla riden tydzień: D: D

531Aussie

Ha! :) Kupiłem "sprężysty", super-duper skarpetki, które były gumowane, czy coś, a oni fantastyczne ........ około 5 jazd! :)

bobbyOCR

Jeżdżę z DT Swiss skarpetki, które dostałem są zgodne z moimi kołami. Używam specjalną mieszankę rzeczy mi umyć narzędzi rowerowych, a wszystko kończy się miękkie i wygodne. I can't stand sztywne skarpetki (mój Karkonosze nich są tacy)

fauxpas

Dobrze te skarpetki rowerowe są Zillion razy lepiej wykonane niż mój GL-lo 3 do 5 dolarów jobbies ... Więc jestem rodzaju oczekują oni ostatnio trochę czasu ...

Kiedy poszłam po Europie, nosiłem dziur w skarpetkach jak szalony, a następnie kupił 3 zestawy povo socks off sprzedawca uliczny w Paryżu ... I one nadal, wyglądają jak nowe po 2,5 roku ...

Skarpetki są różne sądzę. Niektóre skarpety rowerowe i na miejscu eBay i would't kontakcie powodują one wizualnie nie wyglądają jak oni ostatni. Te jedno mam są jak ubrania klasy szpitala ...

RussB

Well, I got "smartsocks" i stosuje je przez cały rok. Nie wykazują zużycia. Nie usztywnienie w praniu. Mają też dobre działanie pochłaniające. I niech nie żaden z moich ubrań rowerowych go w suszarce. I hang'em do sucha. byli tylko o 3 dolarów za parę.

Potężny Pete

Sidi lub skarpetki Campagnolo. Wielkie, wygodne, i make you look like a pro ...;)

wcngu1

Sidi lub skarpetki Campagnolo. Wielkie, wygodne, i make you look like a pro ...;)
wooo Chyba wybrał sobie prawo skarpetki: cool:

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
vBET 3.2.2 brings automatic translations