Aktualizacja Tanie rowerów na coś przyzwoitego?
View Full Version: Aktualizacja Tanie rowerów na coś przyzwoitego?
Natknąłem się na rowerze bardzo tanie, (czytaj WALMART hybrydowy 26 "męskie" Roadmaster Mt. Fury Górze
) I zastanawiałem się, czy nie byłoby warto założyć nowe opony, lub uaktualnić ramki? Nie szuka żadnych poważnych miłośników competative, ale jednak tylko podmiejskich nie tak brzydko.
Jedno pytanie, trzy odpowiedzi ...
1) Jeśli chcesz sposób jazdy i po prostu potrzebuje opon, a potem idź do niego.
2) Jeśli musisz zmienić opony i kilka innych elementów, prawdopodobnie lepiej, czekając na coś, co jest bliżej do ideału.
3) Zakup tanie i stara się stworzyć stan rowerów sztuki, zastępując wszystko, co zdecydowanie nie jest opłacalne.
Jeśli chcesz wymienić opony i rama, prawdopodobnie w okolicy ... # 3 Komponenty są chyba nie warto modernizacji ram ...
Te rzeczy są przeklęte w stylu wolnym kołem tylne koła. Jeśli ważysz więcej niż 150 funtów nie dostaniesz więcej niż 5 lub 6 sto mil na tylnej osi.
Chciałbym kupić i jeździć na nim "jak jest", jakby nigdy nie znaleziono ustalić dla słabych tylnej osi, a jeśli tanie rowery jeszcze razem z protektorem stalowej ramie. To solidne, nie wtrącał aluminiowa rama z aluminium widelce wygląda to ride brutalnie zwłaszcza 18mm opon.
Jest to prawie nigdy nie warto uaktualnić vs zakup nowych, ale czuję, mogę dostać dużo korzystać z jednego z tych rowerów "jak jest", gdyby nie wskazuje już wspomniałem.
Natknąłem się na rowerze bardzo tanie, (czytaj WALMART hybrydowy 26 "męskie" Roadmaster Mt. Fury Górze
) I zastanawiałem się, czy nie byłoby warto założyć nowe opony, lub uaktualnić ramki? Nie szuka żadnych poważnych miłośników competative, ale jednak tylko podmiejskich nie tak brzydko.
Opony to jedyna rzecz warta modernizacji. Więc jesteś przy 150 dolarów na rowerze, a jeśli umieścisz 75 dolarów warte uaktualnień do niego, po prostu spędził połowę wartości rowerów na modernizacje.
Te pochodzą z takich źle wykonane elementy, to nie warto ich wprowadzanie na lepsze dopasowanie.
Szczerze mówiąc, jeśli Odwiedzaj eBay lub Craigslist, można uzyskać bardzo ładny używany rower dotrą do ~ 300 dolarów, ale nie jestem pewien, co budżet jest.
Te rzeczy są przeklęte w stylu wolnym kołem tylne koła. Jeśli ważysz więcej niż 150 funtów nie dostaniesz więcej niż 5 lub 6 sto mil na tylnej osi.
Chciałbym kupić i jeździć na nim "jak jest", jakby nigdy nie znaleziono ustalić dla słabych tylnej osi, a jeśli tanie rowery jeszcze razem z protektorem stalowej ramie. To solidne, nie wtrącał aluminiowa rama z aluminium widelce wygląda to ride brutalnie zwłaszcza 18mm opon.
Jest to prawie nigdy nie warto uaktualnić vs zakup nowych, ale czuję, mogę dostać dużo korzystać z jednego z tych rowerów "jak jest", gdyby nie wskazuje już wspomniałem.
I was wrong, Varsities mają widły stali i 25mm opon. Mogą one rzeczywiście jeździć OK. GMC Denali, chociaż ma taki prosty, tłuszczu, widelec nogi, że probabaly nie ma znaczenia jakie są zrobione.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0