Szukasz tydzień jazdy na rowerze w południowej części USA tej zimy.
View Full Version: Szukasz tydzień jazdy na rowerze w południowej części USA tej zimy.
Jestem 50 coś, co cieszy jazda, nie ścigałem się w ciągu ostatnich 3 lat i chcą wziąć tydzień wolnego tej zimy i głową w dół na południe, aby uzyskać pewne mile zima cala Wszelkie zalecenia dotyczące wyjazdów planowych i takie? W zeszłym roku poszedłem do Athens, GA i cieszył się 10 dni / 700 mil w Atenach i północnych Atlancie. Wiele z tego jednak był indywidualnie i szukają czegoś, gdzie mógłbym się podzielić z innymi podobnie myślącymi osób. Zachęcamy do przekazywania wraz z zaleceniami.
Jestem 50 coś, co cieszy jazda, nie ścigałem się w ciągu ostatnich 3 lat i chcą wziąć tydzień wolnego tej zimy i głową w dół na południe, aby uzyskać pewne mile zima cala Wszelkie zalecenia dotyczące wyjazdów planowych i takie? W zeszłym roku poszedłem do Athens, GA i cieszył się 10 dni / 700 mil w Atenach i północnych Atlancie. Wiele z tego jednak był indywidualnie i szukają czegoś, gdzie mógłbym się podzielić z innymi podobnie myślącymi osób. Prosimy przejść wzdłuż dowolnej recommendations.I powie San Diego, odkryłem, że drogi w południowo-wschodniej nie są przyjazne dla rowerów ... nie ramieniu.
Jadę do Hiszpanii, Mallorca listopada spóźni się z niektórych osób, thats, gdzie na jego. Joe pokoju
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0