View Full Version: Wycieczka rowerowa Włochy, sugestie?
Jestem Rozważając wakacje rowerowe we Włoszech wiosną przyszłego roku na tydzień. Zauważyłem, liczba reklam Włochy hotele rowerowe i będą wdzięczni za wszelkie opinie i sugestie dotyczące lokalizacji i zakwaterowania. Jestem zagorzałym rider grupy 53 roku życia znajduje się w BC Canada. Cheers Terry.
Oto link trzymam blisko mojego przyszłego przedsięwzięcia Włochy. Może mogliby pomóc.
http://www.cycleitalia.com - Cykl Italia - great site
Myślę, że trzeba uzyskać bardziej jasne, co, co chcesz "hotel rowerów" zrobić dla Ciebie - (i ile jesteś gotów zapłacić za różne poziomy usług).
Jak. . .
Hotel zapewnia jedynie mapy + karty cue lokalnych dróg (góra lub drogowy lub jedno i drugie?)
Hotel zapewnia jedynie specjalnym pomieszczeniu w piwnicy do przechowywania rowerów
Hotel może pomóc zorganizować wypożyczenie rowerów (w porównaniu)
Obejmuje rower koszt pakietu
chętnie pomoże Państwu wynająć lokalnego przewodnika wycieczki rowerowe, (w porównaniu)
Obejmuje usługi przewodnika w kosztach pakietu
zawiezie was i rowerem na początku drogi od hotelu
Jeśli większość trasy rozpocznie się od hotelu, a następnie chciałbym przenieść się do innego hotelu w innym regionie po 3-4 dniach.
Jeśli chodzi o "gdzie?", Myślę, że masz do zaoferowania, co najmniej o podpowiedź, jaki rodzaj jazdy, którego szukasz. Off-road w porównaniu z drogi? pagórkowaty porównaniu mieszkanie? w porównaniu z gór nad morzem? non-kolarstwo działań na kilka dni? Czy starasz się unikać innych turystów, czy jesteście nadzieją łączyć się z nie-turystów włoski?
Ken
Jestem Rozważając wakacje rowerowe we Włoszech wiosną przyszłego roku na tydzień. Zauważyłem, liczba reklam Włochy hotele rowerowe i będą wdzięczni za wszelkie opinie i sugestie dotyczące lokalizacji i zakwaterowania. Jestem zagorzałym rider grupy 53 roku życia znajduje się w BC Canada. Cheers Terry. Drodzy przyjaciele, jestem włoska mieszkająca obecnie we Włoszech. I have just left Victoria, BC, gdzie mieszkam od kilku lat. Jestem teraz założenie własnej firmy, która dostarczy trasa, w pełni obsługiwany, ambitne i ekskluzywne, wycieczki w Veneto i słynne góry Dolomity. Jesteśmy partnerami z Pinarello, który zapewni wysokiej rowery węgla końcu włókna. Teraz, ponieważ nasza firma zostanie uruchomiona w ciągu najbliższych tygodni będę haved wrócić do was z naszej strony internetowej.
W tej chwili, czy można być bardziej szczegółowe (czy biorąc swój rower, czy potrzebujesz tylko zakwaterowanie, wiesz, gdzie iść / kiedy jesteś sam, ile chcesz wydać ????) dołożę wszelkich starań, aby pomóc Ci znaleźć zakwaterowanie w odpowiednim miejscu w odpowiedniej cenie.
Ciao Giovanni
:) Masz Giovanni, dzięki bardzo za odpowiedzi na mój wątek, jak interesujące usłyszeć mieszkał w Wiktorii, jesteś zaznajomiony z obszarami na rowerze po Victoria tj. Central Sannich, Sydney, Mill Bay, itp.? I rozważanych rower, (I am currently riding Specialized Tarmac Pro), ale bardziej myślę o tym pomysłem wynajmu może być droga. Jeżdżę z rowerów Oak Bay grupy magazynu na sobotę rano do moich głównych 100k jazdy grupy, z 8 do 10 godzin szkolenia w połowie tygodnia, aby dać Ci pomysł mojego obecnego jazdy. Moja żona będzie towarzyszył mi (jeździec nie) na ten wyjazd, więc wizyta będzie musiał dostarczyć pewnych turystycznych elementu. Nasz pobyt będzie za około miesiąc w sumie.
My nie wybrał jeszcze lokalizacja, sugestie będą mile widziane. Noclegi będą zobowiązane do naszego pobytu gdzieś ładne, ale nie szalony, wiosce ustawienie może. Ciekawe, aby usłyszeć na temat ryzyka na rowerze, brzmi świetnie, mogę się doczekać, aby usłyszeć więcej szczegółów na temat wycieczki. Jeśli chodzi o ramy czasowe myśleliśmy wiosną lub jesienią. Oczekuję na kontakt z Państwem najszybciej, Ciao Terry. Potter1@shaw.ca
PS Powodzenia rowerowych wycieczek.
Terry oczywiście jestem bardzo znane obszary, które wymienione i sobotę rano Oak Jazda Bay. Proponowałbym, aby przyjść do Włoch w kwietniu, maju, czerwcu lub wrześniu, październiku. Jeśli uniknąć lipiec / sierpień już jesteś w dobrej kondycji. Obszary jeździć będzie Veneto, Sardynii i Sycylii (dwie duże wyspy), Toskania, Umbria, Apulia, Abruzzo wszystko zależy od tego, czego szukasz w odniesieniu do typu jazdy. Jeśli zdecydują się na przyjazd do Veneto będziemy w stanie pomóc Ci zorganizować całą podróż dla Ciebie (mamy biuro podróży) oraz znaleźć rower dla Ciebie (co na temat życia twój miły Specjalistyczny w domu i próbuje Pinarello zamiast?) . Pinarello fabryki to 20 km. od Wenecji, a następnie można przejść do Werony, Padwy, Dolomitach, itd., a to wystarczy na miesiąc i twoja żona. Także tydzień na uwadze, że wiemy, że w dniu 25 maja Giro d'Italia będzie w Dolomitach za to, co uważa się za najtrudniejsze jeździć na wycieczki, może być chcesz zobaczyć, że obok ....
Daj mi znać czy mogę ci pomóc. Ciao
:) Masz Giovanni, dzięki bardzo za odpowiedzi na mój wątek, jak interesujące usłyszeć mieszkał w Wiktorii, jesteś zaznajomiony z obszarami na rowerze po Victoria tj. Central Sannich, Sydney, Mill Bay, itp.? I rozważanych rower, (I am currently riding Specialized Tarmac Pro), ale bardziej myślę o tym pomysłem wynajmu może być droga. Jeżdżę z rowerów Oak Bay grupy magazynu na sobotę rano do moich głównych 100k jazdy grupy, z 8 do 10 godzin szkolenia w połowie tygodnia, aby dać Ci pomysł mojego obecnego jazdy. Moja żona będzie towarzyszył mi (jeździec nie) na ten wyjazd, więc wizyta będzie musiał dostarczyć pewnych turystycznych elementu. Nasz pobyt będzie za około miesiąc w sumie.
My nie wybrał jeszcze lokalizacja, sugestie będą mile widziane. Noclegi będą zobowiązane do naszego pobytu gdzieś ładne, ale nie szalony, wiosce ustawienie może. Ciekawe, aby usłyszeć na temat ryzyka na rowerze, brzmi świetnie, mogę się doczekać, aby usłyszeć więcej szczegółów na temat wycieczki. Jeśli chodzi o ramy czasowe myśleliśmy wiosną lub jesienią. Oczekuję na kontakt z Państwem najszybciej, Ciao Terry. Potter1@shaw.ca
PS Powodzenia rowerowych wycieczek.
Niedawno odwiedził Włochy z grupą przyjaciół. Wspięliśmy Passo dello Stelvio i Passo del Gavia. I ten wyjazd zorganizowany przez siebie i zapisane mnóstwo pieniędzy. Można o tym poczytać tutaj:
http://www.edmontonmasterscyclingclub.ca/
Jeśli potrzebujesz więcej informacji można e-mail me at: zkahlina@shaw.ca
Hope this helps.
Z.
Niedawno odwiedził Włochy z grupą przyjaciół. Wspięliśmy Passo dello Stelvio i Passo del Gavia. I ten wyjazd zorganizowany przez siebie i zapisane mnóstwo pieniędzy. Można o tym poczytać tutaj:
www.edmontonmasterscyclingclub.ca (http://www.edmontonmasterscyclingclub.ca/)
Widzę w historii, że wynajęty samochód. To co zawsze. Sprawia, że łatwo dostać się do najlepszej jazdy. Lepiej radzić sobie ze złej pogody. Znacznie szerszy wybór hoteli.
Oto kilka zdjęć (http://www.roberts-1.com/t/b05/it/k/index.htm) mojej podróży z Stelvio + Gavia i inne miłe przejażdżki.
Nie jestem pewien, co właściwie "hotelu rowerem". Ponieważ mam samochód i mój własny rower, nie martw się - wystarczy wybrać co hotel ma sens, i zawsze był mój sposób na przechowywanie rowerów.
Ken
Jestem Rozważając wakacje rowerowe we Włoszech wiosną przyszłego roku na tydzień. Zauważyłem, liczba reklam Włochy hotele rowerowe i będą wdzięczni za wszelkie opinie i sugestie dotyczące lokalizacji i zakwaterowania. Jestem zagorzałym rider grupy 53 roku życia znajduje się w BC Canada. Cheers Terry.
check out this site:
www.veloclassic.com (http://www.veloclassic.com)
robią wycieczkę Giro maja z byłym zawodowym Andrea Tafi.
Great site, wielkie firmy. I've podróżował z nimi każde z ostatnich 4 lat.
Właściciele są fantastyczne, i na każdą podróż. warto zobaczyć!
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0