PDA

View Full Version: Dwa lata na rowerze i nauczania poprzez Amerykach iw Afryce! Woohoo!

Dwa lata na rowerze i nauczania poprzez Amerykach iw Afryce! Woohoo!

andrewjet1

Dwa tygodnie temu ruszyłem na dwie wycieczki rowerowe roku poprzez Północna / Ameryka Południowa i Afryka. I mam zamiar spędzić rok jazda z New Jersey, Ameryka do Buenos Aires, Argentyna. I'm going to make my way do Republiki Południowej Afryki i spędzać roku jazda z Cape Town do Kairu. Jestem nauczycielem języka angielskiego i co trzy do czterech miesięcy, I'm going to stop na ochotnika do nauczania języka angielskiego na jeden miesiąc w miejscowej szkole. Kiedy przystanek na ochotnika, idę do pracy nad projektami z czterech szkół z powrotem w Ameryce. Projekty te mają na celu powiązanie moich uczniów na drodze z uczniami z powrotem w Stanach.

Mam stronę internetową, która wyjaśnia podróży w sposób bardziej szczegółowy w blogach, route map, wykaz narzędzi i kilka innych stron. Check it out if you're interested:

www.teacherontwowheels.com (http://www.teacherontwowheels.com)

nadzieję, że wszyscy się dobrze!

Andrew

chevo

Good on you mate, enjoyed your story so far. All the best. Może powinieneś to Downunder podczas wizyty na półkuli południowej?

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish