rouleur23
Hi, I will keep it krótki. Jestem organizatorem wielu wycieczek kosztem ci roadie. Dlaczego? Mieszkam tu i czas, pojazdów i mogę iść za darmo.
Pierwszy spacer już zaplanowane. Pirenejów i 14 Kolumny od 4 maja do 9. 2008. Jeżeli do 10 powinien kosztować nie więcej niż 280 GBP (funt) pp. Jeżeli do 18 będzie to około 230 zł. Zawiera lotnisko odebrać w Biarritz i zasnąć w Perpignan portu lotniczego, 5 Kwatery noclegi w hotelach, 5 śniadań, 5 x lunch w formie bufetu drogowych w malowniczym miejscu, 2 wsparcia jeźdźców i pojazd wsparcia z kierowcą, aby przenieść swoje torby.
Nie będzie około 3 rocznie. Non-profit co beause czasu mogę!
Pobierz na mojej liście na gorman.p @ wanadoo.fr.
Do wziąłem rowerowe, myślałem VO2max był lakier do włosów! Well, I'm worth it!
Ridin Safe 'folks
Pascal
Pierwszy spacer już zaplanowane. Pirenejów i 14 Kolumny od 4 maja do 9. 2008. Jeżeli do 10 powinien kosztować nie więcej niż 280 GBP (funt) pp. Jeżeli do 18 będzie to około 230 zł. Zawiera lotnisko odebrać w Biarritz i zasnąć w Perpignan portu lotniczego, 5 Kwatery noclegi w hotelach, 5 śniadań, 5 x lunch w formie bufetu drogowych w malowniczym miejscu, 2 wsparcia jeźdźców i pojazd wsparcia z kierowcą, aby przenieść swoje torby.
Nie będzie około 3 rocznie. Non-profit co beause czasu mogę!
Pobierz na mojej liście na gorman.p @ wanadoo.fr.
Do wziąłem rowerowe, myślałem VO2max był lakier do włosów! Well, I'm worth it!
Ridin Safe 'folks
Pascal