PDA

View Full Version: Underground Railroad Trasa Ky / O (USA)

Underground Railroad Trasa Ky / O (USA)

SteveAG

Rozważamy jazda niektórych Adventure-Rowery Underground Railroad Trasa w Kentucky i Ohio. Czy ktoś tu jechał tej sekcji. jeśli tak - jakie są twoje myśli na ten temat?

Dzięki,
Steve

Cychologist

I've ridden Land Between protion Jeziora trasie - Trace. It's nice ride. Mam też jeździł po Owensboro, ale nie jestem pewien, czy byłem na trasie tam.

Mam nadzieję, że do całego rejsu, ale prawdopodobnie do roku 2009.

SteveAG

Dziękujemy za odpowiedź.

Jak było ruchu na śladu? O jakiej porze roku did you go? Jak była pogoda?

Cychologist

Dziękujemy za odpowiedź.

Jak było ruchu na śladu? O jakiej porze roku did you go? Jak była pogoda?
Mieszkam w Hopkinsville, Kentucky, pół godziny od LBL, a jeździłem Trace na wiosnę, lato i jesień. Ładne kolory jesieni, ale każda pora jest dobra.

Ruchu turystycznego jest głównie na śledzenie, a nie problemu. Ruchu Business zwykle Interstates lub drogi płatne systemem północ-południe kilka kilometrów od LBL. Powinien być co najmniej niebezpieczny odcinek na trasie w tej dziedzinie.

SteveAG

Dzięki za dodatkowe informacje. Natężenie ruchu wydaje się być korzystne dla turystyki rowerowej.

Czytałem trochę o LBL i spojrzał na niektóre mapy okolic - bo moja żona chciałaby, aby przejść do Paducah odwiedzić kołdra związanych witryn.

Możemy kończące kempingu lub pobytu w B & B, a następnie biorąc wycieczki (które mogą zawierać turystyka, turystyka rowerowa i kajakarstwa).

Jeszcze raz dziękujemy.
Steve & Linda

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish