View Full Version: Teren End Jan Krupa O tour First
Teren End Jan Krupa O tour First
Planuję na ten indywidualnie Lands End John O'Groats na 08 kwietnia i jestem trochę martwi trochę, że nie będzie w stanie wypełnić to, byłoby dobrze, aby zakończyć ją w 16 dni i to jest mój cel, przede wszystkim to jest moim celem, aby zakończyć ją w 16 dni, mam drogi zaplanowane i moich obliczeń na wielki dzień będę potrzebował do 90 mil i na mój najkrótszy 42 mil. Moje szkolenia jest obecnie żaden istnieje i jestem ogólnie pasuje, moja najdłuższa jazda wcześniej była tylko 100KM i moim największym tydzień został 370KM's-jeśli mam porównać to do przypadku wydaje się, jakby 1600KM w dwa tygodnie jest poza zasięgiem. I tak naprawdę nigdy nie chciał lub próbował to zrobić więcej niż 4 godziny na rowerze tylko dlatego, że rada nie zwiększyć przebieg o ponad 10% w każdym tygodniu.
I zostały z siodła poważnie teraz około dwóch miesięcy i planują wrócić w nowym roku, który daje mi 4 Preperation miesięcy, wiem, że mogę dostać moje nogi na rowerze z powrotem w ciągu kilku tygodni i zacząć poważnie szkolenia po tym.
Wszelkie porady będą mile widziane na szkolenia i żywienia (Chyba powinienem jeść więcej niż koni), co do jedzenia w Preperation i dopóki jestem w siodle.
Jeśli wycieczka jest sukces jest moim zamiarem zwiedzania Oz następnej zimy 08-09, ale jest to daleko jeszcze
To zdaje się być więcej niż wyścig Tour. 1600kms w 16 dni \u003d 100kms dziennie. Bije na napięty harmonogram.
Należy wziąć pod uwagę w górach, i pory roku, kwiecień będzie zimno i mokro. Na początku tego nie wydaje się mieć dzień odpoczynku strugane. Powodzenia.
Możesz spróbować i zapytać tych ludzi tutaj (http://www.cyclechat.co.uk/forums/forumdisplay.php?f\u003d13) lub tutaj (http://www.bikeradar.com/forums/viewforum.php? f \u003d 40003) kilka z tych facetów zrobiły to przed jazda.
wiwaty
Dzięki za odpowiedź, dzień odpoczynku zawsze oprawca mnie i moje nogi zaczynają się zajęcia, jeżeli to zrobić-ów dlaczego mam nie decydują się na nich, jeśli jest zbyt trudne to może mogę zmniejszyć para nóg i podzielić je na krótsze dni, ale jestem całkiem pewny, że moja głupota i naiwność turystyki będzie get me through.
Może przyjdę do moich sens i spróbuj po prostu doświadczenia moja pierwsza wycieczka, a nie otrzymać go z ryzykiem i nienawidzących go
Wiwaty
[Quote \u003d onelonerider] Dzięki za odpowiedź, dzień odpoczynku zawsze oprawca mnie i moje nogi zaczynają się zajęcia, jeżeli to zrobić-ów dlaczego mam nie decydują się na nich, jeśli jest zbyt trudne to może mogę zmniejszyć kilka nogi i podzielić je na krótsze dni, ale jestem całkiem pewny, że moja głupota i naiwność turystyki będzie get me through.
Może przyjdę do moich sens i spróbuj po prostu doświadczenia moja pierwsza wycieczka, a nie otrzymać go z ryzykiem i nienawidzących go
Naprawdę uważasz, że potrzeba dni odpoczynku, skończy się nienawidzą go i będzie się zawiedzeni, jeśli umieścisz tego rodzaju presji na you.Before poszedłem na my 1st i wycieczki myślę zrobić, aby zbyt dużo planowania / worrying.As długo, jak masz Dobra mapa i plan i wyszkolonych, zanim zrobisz to, cieszyć się nim, ponieważ jego uzależnienia.
Cześć. Jeśli jest to Twoja pierwsza wycieczka będziesz zaskoczony, jak zegar mil! Na mojej pierwszej wycieczki do Barcelony w 2006 r. miałem zaplanowane 70 mil dziennie, ale szybko znaleźli mi średnio 85-90 dziennie, to jest jak się prawie "barki do przodu cały czas w niepewności co stanowi przyszłość, jakie nowe miasta zobaczysz & etc dekoracje, może to była inna, gdyż byłem w Francja / Hiszpania, ale idź do niego, mając umysł i siłę woli, aby zrobić coś po raz pierwszy to połowa sukcesu. Nigdy wątpliwości swoje umiejętności.
Jeżdżę 7-8 godzin, na ok. 14 mph. Po prostu dobrze zjeść, owoce (banany dla mnie!) I wypić, zaplanować trasę na tyle dobrze, aby uniknąć konieczności zatrzymania przez cały czas lub średnia prędkość spada w dół i potem nie ma mniej czasu na koniec dnia.
Hills? To, co dzieje się sprowadza! Może będziesz pół prędkość rośnie, ale musisz być dwa razy szybciej schodzić ... pagórki są tam tylko sprawdzić swoje umiejętności jako rowerzysta, postrzegają je jako wyzwanie, a nie przeszkodą!
Calais
Serdecznie dziękuję za tę radę, robię wycieczki w dwa tygodnie i mam zarezerwowany bilet pociągiem z powrotem John O kasz już może być najgłupsza rzecz jaką mogłam zrobić, ponieważ pozwala mi tylko 12 dni do 950 mil . Wiem, że to będzie najbardziej uciążliwych fizycznie rzecz, jaką kiedykolwiek miał do czynienia ale mam nadzieję, że Wielka Brytania od dołu do góry.
Mam zaplanowane jak mogłem być planowane i tak zamierzam na konna, jazda konna, nie będzie zbyt szybki, ale jeść dużo i tylko zatrzymując się na moich celów każdego dnia.
Jej będzie bolesne
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0