PDA

NJ MA

View Full Version: NJ MA

jimnich64

Jestem planowanie podróży z północnej NJ do Greenfield, MA (krewni). Mój pomysł polegał na cyklu albo nad Bear Mountain Bridge i na zachód przez Westchester lub nad GWB i północy przez Bronx w Westchester. Moje ostatecznym celem jest dostać się na teren rzeki Connecticut i północnego cyklu stamtąd.

Wszelkie porady dotyczące dociera Westchester i zachodniej w kierunku Hartford CT? Co to jest CT trasy 6 podobny do cyklu?

Alternatywne możliwości jest kontynuowany Trasa 9 i krzyż Hudson w Newburgh. Być może, że może być lepiej?

Dzięki za wszelkie rady,

Jim

Ken Roberts

Co mam zrobić, zanim rzeczywiście jest w całej GWB, a następnie ulice New York City map rowerowych Van Cortlandt Park w Bronksie, następnie jedź "Old Put" szlakiem kolejowym (z pewnymi odchyleniami od potrzeby na drogach) aż przez Westchester County do Karmelu w hrabstwie Putnam. Wtedy na drogach do Brewster i północy przez wschodnie hrabstwa Dutchess przez Pawling - Wassaic - Millerton (koło MA-CT-corner NY). Pretty gruntów rolnych na północ od Pawling. Są trzy różne sposoby przekraczają Grzbiet z Dutchess do CT. Ogólnie myślę, że jazda w dolinie Harlem wschodniego hrabstwa Dutchess jest ładniejsza niż CT, tak bym raczej iść dalej na północ, w Nowym Jorku przed włączeniem east.Alternate możliwością jest kontynuowany Trasa 9 i krzyż Hudson w Newburgh.Between Bear Mt + Newburgh. Storm King Mt sekcji Hwy RT 218 jest spektakularny. (Jeśli mieszkasz w New Jersey i nie zostały do jazdy, że jeszcze, że zasługuje na osobne podróż własnym - nie trzeba go dodać do tej trasy MA). Ale ja nigdy nie słyszeliście o dobrej drodze do przekroczenia południowego hrabstwa Dutchess z Newburgh most Beacon do CT.CT trasy 6Don't wiem nic na ten temat, ale nie ma stanu Connecticut mapach rowerowych w internecie, które etykiety na różnych drogach na przydatność do jazdy na rowerze.

Ken

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 3.2.2