View Full Version: Jak można planować trasy?
Hello everyone, new here.
Mam to, co jest prawdopodobnie bardzo głupie pytanie dla was chłopaki ... Jak zaplanować trasy? Czy wystarczy użyć mapquest i określić "unikać autostrad? Czy jest to bardziej skomplikowane?
Dziękujemy za pomoc!
Mam to, co jest prawdopodobnie bardzo głupie pytanie dla was chłopaki ... Jak zaplanować trasy? Czy wystarczy użyć mapquest i określić "unikać autostrad? Czy jest to bardziej skomplikowane?
Dziękujemy za pomoc!
Większość państw ma tras rowerowych zasugerował, podobnie jak wiele miast. Jeśli do niektórych googling można łatwo znaleźć mapy rowerowej, która zapewni Ci ramię szerokości, obecność Rumble Strips, natężeniu ruchu, w stanie Minnesota, Iowa, Kansas, Illinois, Wisconsin, Wyoming, Dakota Południowa, Kolorado i Oregon, aby wymienić niewiele. Wiele miast (Minneapolis, Duluth to samo). Większość powiatów w USA mapy dostępne online, a możesz zobaczyć jakie drogi są betonowa. Wiele lokalnych klubach biccyling ma dróg / szlaków / guidebboks online lub fot. zakupu. Cross coujntry drogi są łatwo dostępne, too. Jeśli przyjrzymy się tereny do jazdy na grupy jak RAGBRAI lub fundraisiing Jazda Jazda jak MS, będą musieli map online.
Powiedz mi, gdzie chcesz jechać, może będę mógł pomóc. Jeśli jest on w Midwest can help you hit cenowy!
Dzięki za info.
Myślałem, Boston, Montreal
Czy to jest wykonalne?
Dzięki za info.
Myślałem, Boston, Montreal
Czy to jest wykonalne? Chyba;) Google służb państwowych transportu dla każdego państwa, którą należy przejechać w poszukiwaniu mapy rowerze szlaków / dróg, tak samo dla powiatów może krzyż i miast może chcesz jechać przez lub przejść . Google "Montreal Boston Wyprawa rowerowa / trasa / Journal" i może się okazać, czasopisma lub blogu kogoś, kto zrobił to wcześniej, pełen wspaniałych wskazówek. Ta cross-państwa lub przejażdżki dobroczynnych i obszary można przejechać i sprawdzić, czy mają one map online. Spędzić kilka wieczorów surfing wokół i prawdopodobnie będziesz mieć możliwości odbioru od.
Może upłynąć trochę czasu, ale jedno lub dwa dobre wejść nie można ustalić. Można nawet znaleźć na rowerze (lub namiot) z partnerem jeździć!
Zrobię niektórzy szukają w twoim imieniu raz Super Bowl gets boring, powtórzyć to 24-3 patriotów!
Dziękujemy za pomoc!
hey BostonJack - MinnesotaRon tutaj.
Zrobiłem szybkie wyszukiwanie, a jeśli Google Vermont i New Hampshire na mapach rowerowych, you'll hit paydirt. Dużo plików PDF do pobrania. Gdy masz pomysł trasy, można wykreślić go www.MapMyRide (http://www.MapMyRide), która pozwoli Ci dostosować ładne mapy z kierunków i profili elewacyjnych.
Boston-Montreal-Boston jest także największym długo radonneur odległość (ultra długich rowerowych na odległość) wydarzenie w USA i każdy, kto należy do jednego z klubów rowerowych Zillion w Nowej Anglii można podłączyć aż z info.
Zachowaj nas aktualizacja big trip!
Boston do Motreal jest droga Randonee
http://www.geocities.com/bmb/
jest podstawową mapę na tej stronie i na pewno można wykopać więcej informacji, jeśli przeszukiwanie bitów.
Wow, thanks guys.
Przeglądając wszystkie rzeczy, ja znalazłem bardzo szczegółowe mapy z końcówką Cape Cod do Bostonu. Tak, myślę, że kiedy unikać autostrad, mówimy o 500 mile podróż z Provincetown do Montrealu.
Nie mam pojęcia nawet pomysł niejasne, jak długo będzie trzeba czekać na rower podróż 500 mile though. Nigdy nie wszędzie tam, gdzie w pobliżu tego długie przejażdżki ... Wiesz jakie godziny tempo racjonalnie pasuje, ale bynajmniej nie Lance Armstrong, długo-rider odległość może zachować podczas gdy on wciąż próbuje się w scenerii mało?
Powiedziałbym, że się to, co jest wygodne jazda w dzień, bez dokonywania rzeczy i Halve It. Dla mnie osobiście uważam, że 30 - 60 mil na dobę, w zależności od terenu, jest dobre tempo nieobsługiwane touring. To daje czas, aby zatrzymać i cieszyć się wszystko po drodze, i nie kończy się na punkty zatrzymania późno i exhasted. Jej no fun próby rozbicia namiotu i gotować w ciemności .... Jeśli plan się na końcu podróży każdego dnia około 3-4 po południu znajduje czas na obozie, zrelaksować, zrobić trochę oczach widzę, zdrzemnąć się, dostać obiad itp.
Należy pamiętać, kiedy planujemy, że śniadanie Pierwsze, bijąc swój obóz w dół i przepakowywania rowerze wszystko wymaga czasu, tak, chyba że jesteś bardzo wcześnie riser prawdopodobnie nie będzie na drogę do 8 lub 9 najwcześniej. To pozostawia 6 lub 7 godzin jeździć i niewidocznym zobaczyć i na lunch. Mimo, że brzmi dość czasu, aby opakowanie 100 mil, będziesz się realizacji rzeczy, których nie wolno osoby, i to nie pozostawia wiele czasu na zatrzymywanie się podjąć na zabytki.
Wybierz się na wycieczkę weekend ze wszystkich narzędzi najpierw wypracować The Kinks too. Wystarczy pakowania swój rower może być wyzwaniem, jeśli będziesz w pełni załadowany. Będziesz także zapoznać się ze sposobem, co na rowerze czuje się jak załadowany i co to za różnica dodatkowy ciężar ma zamiar wprowadzić w tempie.
Również jeśli zaplanować podróż na mniejsze kawałki, nic, aby zatrzymać się z dzieje, jeśli dojazd do planowanego przystanku bardzo wcześnie. Kiedy pojechał do Hiszpanii mieliśmy jeden dzień wszystkie zaplanowane - również okazało się, że od naszego hotelu, że wczoraj do następnego miejsca planowaliśmy zatrzymać wszystko w dół wzgórza - poważnie .... tylko zajęło nam około dwie godziny robić cały dystans mieliśmy zaplanowane na dzień, ale następnego miasta nie było zbyt daleko, tak po prostu poszedł dalej.
Wow, thanks guys.
Przeglądając wszystkie rzeczy, ja znalazłem bardzo szczegółowe mapy z końcówką Cape Cod do Bostonu. Tak, myślę, że kiedy unikać autostrad, mówimy o 500 mile podróż z Provincetown do Montrealu.
Nie mam pojęcia nawet pomysł niejasne, jak długo będzie trzeba czekać na rower podróż 500 mile though. Nigdy nie wszędzie tam, gdzie w pobliżu tego długie przejażdżki ... Wiesz jakie godziny tempo racjonalnie pasuje, ale bynajmniej nie Lance Armstrong, długo-rider odległość może zachować podczas gdy on wciąż próbuje się w scenerii mało?
Na moim samodzielnego jaunts mam średnio około 70 mil dziennie, ale wiatr i pogoda zwykle oznacza więcej niż mile. Mój najdłuższy dzień (127 mil) należał do najłatwiejszych, ale zimno, mokro, wietrznie 35 dni mile wciąż mnie prześladuje. Musisz spróbować kilka wekenders i zobaczyć, jak lubisz jeździć, rozwijać swój własny styl. Zwykle czują się lepiej wstać wcześnie i jazda 20 mil przed zjedzeniem śniadania, ale to tylko ja. Chciałbym zrobić jazda wczesnym popołudniem, zdrzemnąć się, a następnie zobaczyć zabytki.
Bike potknięciem jest najbardziej opłacalnym sposobem na spędzenie urlopu, IMHO. Yer gonna love it!
www.bikely.com
www.mapmyride.com
Obie te opcje wyszukiwania, to gdzie mogę dostać się do idei jazdy.
Również jeśli zaplanować podróż na mniejsze kawałki, nic, aby zatrzymać się z dzieje, jeśli dojazd do planowanego przystanku bardzo wcześnie. Kiedy pojechał do Hiszpanii mieliśmy jeden dzień wszystkie zaplanowane - również okazało się, że od naszego hotelu, że wczoraj do następnego miejsca planowaliśmy zatrzymać wszystko w dół wzgórza - poważnie .... tylko zajęło nam około dwie godziny robić cały dystans mieliśmy zaplanowane na dzień, ale następnego miasta nie było zbyt daleko, tak po prostu poszedł on.You były szczęśliwe! Wystarczy wyobrazić sobie, jak byłoby w przypadku Twojej trasie było na odwrót - wszystko pod górkę!
Tutaj w Europie (ok, przynajmniej w Niemczech, ale sądzę, powinno być podobne w innych krajach), zazwyczaj można dostać mapy przedstawiające trasy rowerowe - zawiera ona informacje na temat tego, czy trasa jest betonowa i brud, gdzie odbywa się wspólnie z dróg, miejsc, gdzie można uzyskać pomoc, klasy drogi itp.
Zrobię niektórzy szukają w twoim imieniu raz Super Bowl gets boring, powtórzyć to 24-3 patriotów! Thanks a lot! : P
To proste próby biuro podróży, które specjalizuje się w Adventure Travel. I do!
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0