PDA

Mate podróży kwietnia 2008 r. w NZ

View Full Version: Mate podróży kwietnia 2008 r. w NZ

nutzid

Hey Ho,

Po odbyłem pierwszą podróż rowerem z wszystkich rzeczy, które są potrzebne do freecamping i pracy w gospodarstwach rolnych itp. Myślałem, że może być ładniejszy z jednego lub dwóch innych osób.
Wkrótce rozpocznie prace nad sadu jabłkowego i wróci do Auckland w połowie kwietnia.

Jestem Jonas z Niemiec, 21 lat i zaczynałem swoją podróż wraz z moją siostrą i jej chłopakiem w Australii oktober. Od grudnia pracuję i podróżowanie na własną rękę, a teraz chcę, aby moje marzenie i odkryć Nowej Zelandii na rowerze. I'll probably stay here do lutego 2009.

Jestem bardzo otwarty umysł i elastyczne, ale naprawdę chcę cyklu Mt. Ruapehu w okresie zimowym do pracy i na nartach.
---
Daj mi znać, jeśli chcesz zrobić podobnego wyjazdu, a my mamy nadzieję mieć wielki czas życia. Kocham się śmiać!
---
I wysłał stronie dwa zdjęcia i formularz kontaktowy: http://jonnay.jo.funpic.de/Bilder/bicycle/index.php

youhaditcoming

Cześć

Chciałbym iść z wami na ten wyjazd ... Jednak moje wakacje będą przejęte przez następny tydzień ...

powodzenia!

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 3.2.2