View Full Version: Wymiana koła / obręczy Trek 520
Wymiana koła / obręczy Trek 520
Obręcz na tylne koło mojego Trek 520 eksplodował, kiedy napompowanie kół przed udaniem się na przejażdżkę niedawno: confused:.
Chcę zastąpić obręczy, ale nie centrum, jeśli jest to możliwe.
Obręcz, która wybuchła był Bontrager Maverick.
Co obręczy to ludzie polecić?
Wiwaty.
B
To się może zdarzyć, gdy istnieje wiele zużycia obręczy. Masz szczęście tak się nie stało, kiedy byli w drodze w dół wzgórza i hamowania ..... Nie powinno być problemu, aby utrzymać przy użyciu koncentratora (choć może być czyste i przepakować go lub ją oczyścić i przepakowane, jeśli nigdy nie był serwisowany). Jest mnóstwo opcji tam do felg i szprych, tak naprawdę nie ma żadnych konkretnych propozycji innych niż sprawdzić wokół sceny LBS i dowiedzieć się, kto ma dobrą reputację na budowę koła. Powinny one być w stanie polecić dobrą obręcz na sposób korzystania z rowerów.
Sprawdź obręczy niedz CR18.
Mavic Open Pro. Nigdy nie miał z tym problemu, nawet po ton nadużyć, ale obręcz jest tak dobry jak osoba, która opiera się koła.
I'd b zastąpienie jej prędkość dwójka. Chodzi o najlepszych obręczy turystyki na rynku. Obręcz wyboru Peter White, który daje gwarancję dożywotnią z kołami buduje.
wiwaty
Geoff
Obręcz na tylne koło mojego Trek 520 eksplodował, kiedy napompowanie kół przed udaniem się na przejażdżkę niedawno: confused:.
Chcę zastąpić obręczy, ale nie centrum, jeśli jest to możliwe.
Obręcz, która wybuchła był Bontrager Maverick.
Co obręczy to ludzie polecić?
Wiwaty.
B
Prędkość Dyad, ale trzeba będzie respoke z krótszymi ramionami.
Lub jeżeli chcesz zaoszczędzić trochę $ $, Alex DM-18, który jest prawie w samym ERD Bontrager Maverick.
Prowadzimy dyads w naszym tandemie touring doskonałe wyniki.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0