onelonerider
Jestem turystyczny Ameryki przez północną poziomu w tym roku i mam się zastanawiać, czy ktoś byłby zainteresowany przyłączeniem się do mnie, mam mapy i trasy określone tak nie byłoby problemu. Mam 25 lata stary samiec i mieszka w Wielkiej Brytanii. Mam nadzieję, że grunty w Vanouver czy Seattle kiedyś we wrześniu i zakończyć 4200 mile trasie między 65 a 75 dni, więc pod powrotem z Nowego Jorku lub bardziej lokalne lotniska blisko Bar Harbour, Maine (punkt folia) około raz listopada. Moim zamiarem jest, aby jak najwięcej dekoracje i ludzi w Ameryce, jak to możliwe. Trasa obejmuje cztery pasma górskie nie jest więc nie będzie spacer w parku. Wykonaliśmy wiele z rowerów przed ale w tym momencie o przerwę od niego.
Nie mam konkretnych miłość do jazdy na co chwilę albo więc jeśli ktoś ma spowodować są pasjonatami i chcą podnosić ceny to jestem gotów do współpracy dla sprawy.
I pewnie ominęło mnóstwo szczegółów o tym, ale i to, co trzeba wiedzieć, jak dobrze, ale jeśli ze mną skontaktować mogę dać ci pomysł.
Dziękuję za przeczytanie i czekam na kontakt z Państwem.
Rob
Nie mam konkretnych miłość do jazdy na co chwilę albo więc jeśli ktoś ma spowodować są pasjonatami i chcą podnosić ceny to jestem gotów do współpracy dla sprawy.
I pewnie ominęło mnóstwo szczegółów o tym, ale i to, co trzeba wiedzieć, jak dobrze, ale jeśli ze mną skontaktować mogę dać ci pomysł.
Dziękuję za przeczytanie i czekam na kontakt z Państwem.
Rob