PDA

Stara Droga 66 Tour - Antytoksyna węża.

View Full Version: Stara Droga 66 Tour - Antytoksyna węża.

vinyl_theif

Cześć wszystkim.
W ciągu trzech tygodni i czasu wyjazd do USA na tournee w całej trasy 66, (Il do Ca). Byłem niedawno poinformowała o podjęcie Antytoksyna wąż tylko w przypadku konieczności powstaną. Jestem w pełni świadomy, węże tylko atak w obronie, jeśli czuje się zagrożona i będzie pobyt z dala od jakiejkolwiek podstawie wzrostu lub grupy skał, gdzie zazwyczaj są chlodzenie, ale interesuje mnie ktoś poglądy / przestrogi / historie na ten temat.: confused:

Pozdrowienia. Mark. UK

alfeng

Cześć wszystkim.
W ciągu trzech tygodni i czasu wyjazd do USA na tournee w całej trasy 66, (Il do Ca). Byłem niedawno poinformowała o podjęcie Antytoksyna wąż tylko w przypadku konieczności powstaną. Jestem w pełni świadomy, węże tylko atak w obronie, jeśli czuje się zagrożona i będzie pobyt z dala od jakiejkolwiek podstawie wzrostu lub grupy skał, gdzie zazwyczaj są chlodzenie, ale interesuje mnie ktoś poglądy / przestrogi / historie na ten temat.: confused:

Pozdrowienia. Mark. UKI've użytkowanych wzdłuż trasy 66 z Chicago do Kalifornii, kilka razy ...

Prawdopodobnie nie muszą martwić się o wąż gryzie z wyjątkiem typu opon można dostać!

W tym zakresie, a wiele z nich powiedział, niemiłe rzeczy o nich, polecam Ci poważnego zastanowienia się pewne stałe, opony Urethane ... Chyba powszechnie dostępnych "marki", które są sprzedawane w Wielkiej Brytanii jest zielone opony (http://www.greentyre.co.uk/). Odległość pomiędzy Chicago i Los Angeles jest około 3000 mil (4800 km). Podczas gdy zielone opony powinny trwać na odległość, może nie zaszkodzi zamykaja sie w części w przypadku nosisz się tylne opony (można je obracać, oczywiście, jeśli zauważy zużycie jest większe niż przewidywania ... i Można na nich jeździć w granicy 1mm obręczy, gdyż są one stałe, chociaż na rowerze zajmującego wpłynie w tym punkcie). Get the ones Fattest które będą pasowały do felgi i rama (pod zderzaki, oczywiście).

NB. Jeśli planujesz przejście na pustyni Mojave (między Kingman, Arizona & Barstow, California), to chce to zrobić w nocy, niezależnie od pory roku (jeśli masz możliwość) i niezależnie od środków przekazu ( np. samochód) - to jest około 90 + mil. Tak, będziemy chcieli światła ... Cóż, może chcesz mieć światła, niezależnie. 40 º C w nocy nie jest rzadkością w Mojave, BTW.

Scorpions na pustyni byłoby moje obawy, BTW, zamiast węży.

Warto wysokiej jakości turystów poncho (jedno z nich idzie w dół do kolan), które jest wykonane z nylonu powlekane tkaniną lub lepsze (po południu burze są nieuniknione) + okulary, które zmieści się na okulary przeciwsłoneczne (niedrogie "SHOP" okulary z miękkiego winylu, wentylowane powłoka zrobić, jeśli wygląd nie jest ważny), ponieważ podczas spotkania wietrze bocznym (i, you will!), będziesz chciał więcej ochrona oczu niż wrap-around okulary można dostarczyć. Don't leave home without either.

Myślę, Route 66 teoretycznie wygasa Barstow ... Jeśli jedziesz dalej na zachód, do Los Angles (na przykład), nie jestem pewien, jak jesteś "Planuj podróż" zasugerował, że można negocjować mil pomiędzy Victorville (California) i Riverside / gdziekolwiek (na przykład) .. . ponieważ rowery nie są dozwolone na tej części Interstate (80 + mph prędkości przez pojazdy ALL nie należą do rzadkości - i są dozwolone przez California Highway Patrol - na zjeździe mimo teoretycznego limitu prędkości). Nie może być "nawierzchni" trasę pomiędzy Barstow & LA, ale nigdy nie zbadane co to może być.

Chodnik w odcinkach niektóre mogą być bardzo zły ... w szczególności poprzez Oklahoma (został rok od czasu, kiedy już na trasie 66 przez kilka części, więc części z pewnością zostały repaved). Niezależnie od tego, na ramię (które będziesz jechał na w niektórych miejscach) jest zdecydowanie surowca na niektórych / wielu / większości części jezdni.

Czego nie może uznać - będziesz chciał więcej kremów z filtrami, niż myślisz, balsam z niektórymi SPF, dezodoranty więcej, niż myślisz, niektóre talk ciało ... ewentualnie dodatkową parę wkładek do butów. Będziemy chcieli prowadzić pęcherza wody EXTRA korzystające turystow (w niektórych wersji pudełkowej win wykorzystać te pęcherze i trzpieni!).

BTW. Zazwyczaj nie mogą obozu wszędzie chcieć. Możesz obozu w KOA campingów i państwo-lub-National Parks & "miejsca odpoczynku." Lub, jeżeli zamierzasz przez noc w moteli? Niezależnie, prawdopodobnie będziesz chciał prowadzić kabel-lock do kiedy trzeba zostawić swój rower bez opieki (np. gdy idziesz do sklepu) - Myślę, że zawsze możesz korzystać z udogodnień w McDonalds (prawie co / (każdy inny) miasto będzie mieć jeden), BTW. Self-pompowania Karimata jest zalecane, jeśli jesteś camping.

Przypuszczam, że idziesz na solo un wspieranych Tour - to jest w pełni załadowany wycieczki lub lekko załadowany wycieczkę?

FWIW. To chyba warto się objazd do Wielkiego Kanionu (ok. 100 km na północ od trasy 66, które będą I-40 [Interstate 40] W tym momencie na ścieżkę). Będziesz podejście Canyon przez Flagstaff, AZ i podnieść na zachód drogą przez Williams, AZ ... nie ma "miejsca odpoczynku" od Flagstaff & Williams ... tak, to może w ciągu nocy na teren, iść na Williams, a następnie na północ do Grand Canyon (odległość między Williams & GC jest krótszy ... drogi między Flagstaff i GC jest przeciwprostokątną-of - -trójkąt).

Możesz triple korba. Jeśli tylko chcesz użyć dwukrotnie, a następnie będziesz chciał "kompaktowe" korba + 12-34 + kasety MTB MTB przerzutka tylna. Najprawdopodobniej będziesz chciał kasety MTB i przerzutka tylna, nawet jeśli zdecydują się na trzyosobowe! Nawet wtedy, można napotkać wiele miejsc, gdzie możesz chodzić na rowerze (tj. między Moriarity, Nowy Meksyk i Flagstaff, Arizona), jeśli jesteś w pełni załadowanego - wysokość między dwiema waha się od około 7000 stóp i 7500 metrów do około 5000 stóp (to wszystko jest częścią permu nasunąć) ... Chicago jest na około 600 metrów nad poziomem morza.

Naprawdę polecam Campagnolo manetki ERGO jeśli nie korzystasz z bar-manetki koniec ... Manetki Campagnolo może downshift kiedy napęd znajduje się pod obciążeniem.

Poświęć trochę "ekstra" sznury bungee + rolka taśmy izolacyjnej. Nie zapomnij zabrać narzędzia!

Możesz dołączyć "proporczyk-on-a-Polaka" na widoczność ... sprawdzić LBS ... OR, nosić odblaskowe, neon-green "roadworker's kamizelki bezpieczeństwa (są otwarte oczka - Myślę, że kamizelki będą moje preferencje) ...

To co przychodzi na myśl ...

Nadzieję, że wielka przygoda!

alfeng

BTW. Jeśli / Dzwoniąc zielone opony, powiedz im swój plan ... Może oni sponsor you ... Para opon, w minimalnym stopniu, w zamian za wycieczkę po opinie i / lub partnerów.

buckybux

Będziesz szczęśliwy, jeśli nawet zobaczyć węża! Problem z Antytoksyna jest to, że dobre tylko dla jednego typu węża. Trzeba by prowadzić Antytoksyna na kilka różnych węży. Teraz miał powiedzieć, że mam w podróż do południowo-zachodniej partii, która zawiera wiele wycieczek z plecakiem, ale jeszcze nie widział jeszcze grzechotnik (ale to nie znaczy, nie będzie widoczna, ani że są one nie istnieją).

Jeśli namiot kempingowy, prawdopodobnie czują się o wiele bardziej wygodne w przypadku korzystania namiot, który na dole strunowych (należy jednak pamiętać, użyłem namiot bez dna zamek do 10 lat i nigdy nie miał problemu). I prowadzą również zestaw ugryzienie węża, są dość tanie.

Proponuję zrobić mały czytania i tła węże, to pozwoli Ci bardziej komfortowe, ponieważ istnieje wiele błędnych wyobrażeń na ich temat. Będziesz mieć więcej problemów z psami i kierowców, to będziesz z wężami.

vinyl_theif

Dziękuję za poświęcenie czasu dla wszystkich informacji, I've odpowiedział kluczowych punktów ..
I've użytkowanych wzdłuż trasy 66 z Chicago do Kalifornii, kilka razy ...

Prawdopodobnie nie muszą martwić się o wąż gryzie z wyjątkiem typu opon można dostać!

W tym zakresie, a wiele z nich powiedział, niemiłe rzeczy o nich, polecam Ci poważnego zastanowienia się pewne stałe, opony Urethane ... Chyba powszechnie dostępnych "marki", które są sprzedawane w Wielkiej Brytanii jest zielone opony (http://www.greentyre.co.uk/ (http://www.greentyre.co.uk/)). Odległość pomiędzy Chicago i Los Angeles jest około 3000 mil (4800 km). Podczas gdy zielone opony powinny trwać na odległość, może nie zaszkodzi zamykaja sie w części w przypadku nosisz się tylne opony (można je obracać, oczywiście, jeśli zauważy zużycie jest większe niż przewidywania ... i Można na nich jeździć w granicy 1mm obręczy, gdyż są one stałe, chociaż na rowerze zajmującego wpłynie w tym punkcie). Get the ones Fattest które będą pasowały do felgi i rama (pod zderzaki, oczywiście).

Używam plus Schwalbe "Maraton" w stosunku do poprzednich wycieczek, choć te były na francuski asfalcie (włożyli nasz wstyd!). Miałem spotkać tych opon w trakcie mojej "opona badania" sesji, ale zdecydował się na Schwalbe jak zawsze wyjdzie na szczyty historie z innych Tourers.

NB. Jeśli planujesz przejście na pustyni Mojave (między Kingman, Arizona & Barstow, California), to chce to zrobić w nocy, niezależnie od pory roku (jeśli masz możliwość) i niezależnie od środków przekazu ( np. samochód) - to jest około 90 + mil. Tak, będziemy chcieli światła ... Cóż, może chcesz mieć światła, niezależnie. 40 º C w nocy nie jest rzadkością w Mojave, BTW.

Miałem zaplanowane na początku robi 5-6 am rozpoczyna się w tych sekcjach, jak jazda w nocy to znaczy nie widząc zabytków (lub czy powinno być piasek!) ... I skorpionów, ale mój rower jest za pomocą światła z przodu Dynamo hub, także używany poboru kamery / mp3 baterii.

Scorpions na pustyni byłoby moje obawy, BTW, zamiast węży.

Warto wysokiej jakości turystów poncho (jedno z nich idzie w dół do kolan), które jest wykonane z nylonu powlekane tkaniną lub lepsze (po południu burze są nieuniknione) + okulary, które zmieści się na okulary przeciwsłoneczne (niedrogie "SHOP" okulary z miękkiego winylu, wentylowane powłoka zrobić, jeśli wygląd nie jest ważny), ponieważ podczas spotkania wietrze bocznym (i, you will!), będziesz chciał więcej ochrona oczu niż wrap-around okulary można dostarczyć. Don't leave home without either.

Oczywiście, byłem ostrzegł tych lat wstecz, kiedy rozpoczął planowanie podróży. I kupiłem kilka maszyn okulary ochronne shop & staruszek-klejone oczek oddech opieczętować je.

Myślę, Route 66 teoretycznie wygasa Barstow ... Jeśli jedziesz dalej na zachód, do Los Angles (na przykład), nie jestem pewien, jak jesteś "Planuj podróż" zasugerował, że można negocjować mil pomiędzy Victorville (California) i Riverside / gdziekolwiek (na przykład) .. . ponieważ rowery nie są dozwolone na tej części Interstate (80 + mph prędkości przez pojazdy ALL nie należą do rzadkości - i to [u] zezwala California Highway Patrol - na zjeździe mimo teoretycznego limitu prędkości). Nie może być "nawierzchni" trasę pomiędzy Barstow & LA, ale nigdy nie zbadane co to może być.

Trasa jest na drodze do Santa Monica. Zrobiłem obszerny google-uziemienie i Microsofts 'Streets & Trips "pomóc poruszać się po drodze od Interstates najlepiej jak to możliwe. Zrobiłem rozległe badania i pewnością zauważyli sekcji zaznaczysz wyglądać kolarskiej koszmar. Na Victorville będę na Mariposa Rd, że podobieństwa I15 do 13 mil na którym I15 dzieli (Oak Hill Rd), a następnie użyć I15 dla "bezczelny" Sprint 2 mile (!) Tam, gdzie nie ma " rd usługi ", które następuje między / idzie w obu pasów przynosiła do" East & West Cajon Junction ", potem jeszcze sprint I15 do" Lytle Creek ", w którym jestem z powrotem na wyrównanie starych, aż do San Bernando na" Cajon Blvd ", następnie" Blvd Foothill "w kierunku chaosu LA.

Znalazłem przydatny dokument przedstawiający tras rowerowych przez LA, które przypadkowo się w dużym stopniu mojej planowanej trasy, niektóre są po prostu ramionami drogowego i przeczytać być ostrożni, ponieważ większość wypadków spowodowanych przez kierowca nie używa ich lustrzanej i otwieranie drzwi i wyciągając! !

Mam "Oto jest" zestaw map i czytać książki moje Michael Wallis (bez związku), jestem prawie na "szlaku 66 przeciążenia" mój banków pamięci są pełne!

Chodnik w odcinkach niektóre mogą być bardzo zły ... w szczególności poprzez Oklahoma (został rok od czasu, kiedy już na trasie 66 przez kilka części, więc części z pewnością zostały repaved). Niezależnie od tego, na ramię (które będziesz jechał na w niektórych miejscach) jest zdecydowanie surowca na niektórych / wielu / większości części jezdni.

Czego nie może uznać - będziesz chciał więcej kremów z filtrami, niż myślisz, balsam z niektórymi SPF, dezodoranty więcej, niż myślisz, niektóre talk ciało ... ewentualnie dodatkową parę wkładek do butów. Będziemy chcieli prowadzić pęcherza wody EXTRA korzystające turystow (w niektórych wersji pudełkowej win wykorzystać te pęcherze i trzpieni!).

Mój rower prowadzi trzy butelki 1 litr i mam Ortleib 2 etui litr, i może przewozić więcej w zasadzie 2 litrowych butelkach platic koksu w razie potrzeby.

BTW. Zazwyczaj nie mogą obozu wszędzie chcieć. Możesz obozu w KOA campingów i państwo-lub-National Parks & "miejsca odpoczynku." Lub, jeżeli zamierzasz przez noc w moteli? Niezależnie, prawdopodobnie będziesz chciał prowadzić kabel-lock do kiedy trzeba zostawić swój rower bez opieki (np. gdy idziesz do sklepu) - Myślę, że zawsze możesz korzystać z udogodnień w McDonalds (prawie co / (każdy inny) miasto będzie mieć jeden), BTW.

JA zawsze uchwalać dobre blokady, to rower zwyczaj, że używam i kosztowało mnie rękę i nogi ... lub więcej jak 2 ramiona i 2 nogi!

Self-pompowania Karimata jest zalecane, jeśli jesteś camping.
I zwykle tylko trasę z 9 materace piankowe mm, to lekkie i hassle free.
Przypuszczam, że idziesz na solo un wspieranych Tour - to jest w pełni załadowany wycieczki lub lekko załadowany wycieczkę?
Jasne, indywidualnie. Sortuj połowie załadowany, jak najlżejsze, ale nie aż do Gram-szczypanie próbuje zapisać Waga problemy mogą wyniknąć.

FWIW. To chyba warto się objazd do Wielkiego Kanionu (ok. 100 km na północ od trasy 66, które będą I-40 [Interstate 40] W tym momencie na ścieżkę). Będziesz podejście Canyon przez Flagstaff, AZ i podnieść na zachód drogą przez Williams, AZ ... nie ma "miejsca odpoczynku" od Flagstaff & Williams ... tak, to może w ciągu nocy na teren, iść na Williams, a następnie na północ do Grand Canyon (odległość między Williams & GC jest krótszy ... drogi między Flagstaff i GC jest przeciwprostokątną-of - -trójkąt).

Zamierzam w dniu startu w Williams & wykorzystania kolejowego Grand Canyon na wizytę tam.
Możesz triple korba. Jeśli tylko chcesz użyć dwukrotnie, a następnie będziesz chciał "kompaktowe" korba + 12-34 + kasety MTB MTB przerzutka tylna. Najprawdopodobniej będziesz chciał kasety MTB i przerzutka tylna, nawet jeśli zdecydują się na trzyosobowe! Nawet wtedy, można napotkać wiele miejsc, gdzie możesz chodzić na rowerze (tj. między Moriarity, Nowy Meksyk i Flagstaff, Arizona), jeśli jesteś w pełni załadowanego - wysokość między dwiema waha się od około 7000 stóp i 7500 metrów do około 5000 stóp (to wszystko jest częścią permu nasunąć) ... Chicago jest na około 600 metrów nad poziomem morza.

Naprawdę polecam Campagnolo manetki ERGO jeśli nie korzystasz z bar-manetki koniec ... Manetki Campagnolo może downshift kiedy napęd znajduje się pod obciążeniem.
Mój rower ma koncentrator prędkości Rohloff, bit as zestawu, używam Surly nierdzewnej 44 chainring zębów i 16 zębów tylnych zębatek, dostarczonych z piasty. Dwa miesiące temu rowerze z północy Francji do Barcelony (Pyrenese skrzyżowania) i okazał się tylko prawo, ale nigdy 1. bieg ale patrzeć w chociaż ... może na tej trasie!

Poświęć trochę "ekstra" sznury bungee + rolka taśmy izolacyjnej. Nie zapomnij zabrać narzędzia!

Owszem. Pracuję jako elektro / inżynier mech usług. Nigdy nie wyglądają zbyt oczywiste i być przygotowani na najgorszy scenariusz.

Możesz dołączyć "proporczyk-on-a-Polaka" na widoczność ... sprawdzić LBS ... OR, nosić odblaskowe, neon-green "roadworker's kamizelki bezpieczeństwa (są otwarte oczka - Myślę, że kamizelki będą moje preferencje) ...
Dobry pomysł, mamy ich w pracy, złapię jednego!

To co przychodzi na myśl ...

Nadzieję, że wielka przygoda!
Podziękowania
"Jeśli wiesz, że możesz osiągnąć wyzwanie,
co to punkt wyjścia "!
Mark Wallis.

alfeng

Dziękuję za poświęcenie czasu dla wszystkich informacji, I've odpowiedział kluczowych punktów ..
I've użytkowanych wzdłuż trasy 66 z Chicago do Kalifornii, kilka razy ...

W tym zakresie, a wiele z nich powiedział, niemiłe rzeczy o nich, polecam Ci poważnego zastanowienia się pewne stałe, opony Urethane ... Chyba powszechnie dostępnych "marki", które są sprzedawane w Wielkiej Brytanii jest zielone opony (http://www.greentyre.co.uk/ (http://www.greentyre.co.uk/)). Odległość pomiędzy Chicago i Los Angeles jest około 3000 mil (4800 km). Podczas gdy zielone opony powinny trwać na odległość, może nie zaszkodzi zamykaja sie w części w przypadku nosisz się tylne opony (można je obracać, oczywiście, jeśli zauważy zużycie jest większe niż przewidywania ... i Można na nich jeździć w granicy 1mm obręczy, gdyż są one stałe, chociaż na rowerze zajmującego wpłynie w tym punkcie). Get the ones Fattest które będą pasowały do felgi i rama (pod zderzaki, oczywiście).

Używam plus Schwalbe "Maraton" w stosunku do poprzednich wycieczek, choć te były na francuski asfalcie (włożyli nasz wstyd! [Pl]). Miałem spotkać tych opon w trakcie mojej "opona badania" sesji, ale zdecydował się na Schwalbe jak zawsze wyjdzie na szczyty historie z innych Tourers.

Miałem zaplanowane na początku robi 5-6 am rozpoczyna się w tych sekcjach, jak jazda w nocy to znaczy nie widząc zabytków (lub czy powinno być piasek!) ... I skorpionów, ale mój rower jest za pomocą światła z przodu Dynamo hub, także używany poboru kamery / mp3 baterii.
Dobre wieści i złe wieści ...

Route 66 jest widocznie tylko ~ 2450 mile długo ... , ale odległość między Needles (California) i Barstow najwyraźniej ~ 145 mil (vs ~ 90 + mile Przypomniałem sobie na większą odległość między Kingman i Barstow ... to było 10 lat, ponieważ jechałem tym odcinku ... Nie trzeba dodawać, że to całkiem signficant różnicy, jeśli podróżują przez Mojave rowerem!)

FWIW. I zwykle próbował do czasu przejścia Mojave (gdy pozycja West), więc chciałbym przyjechać w Barstow gdy niektóre sklepy otwierają (minimalnie, stacji benzynowej!) ... zawsze noc przejściach ... bo chciałem uderzyć w ruchu LA zastój (not really) tuż po porannej "godzinach szczytu" ...

Niezależnie, Pamiętam, że nie ma stacji benzynowej "Plaza" około 22 (?) Zachód mile igieł (jest to "nowy" temat 10 lat temu i przypuszczam, że nadal istnieje ... Wygląda na to, droga dojazdowa jest o milę długa, ale prawdopodobnie jest krótszy ... łatwo jest zobaczyć z drogi (zwłaszcza w nocy) ... jest na północnej stronie Interstate jeśli mnie pamięć nie myli ... że może być miejsce można hunker w dół i odpoczynku Przed rozpoczęciem przejścia - będzie mogła długa (120 + km) Państwa przejściach łatwiejsze.

I've przekroczył będzie Wschodzie zarówno podczas dnia i nocy ...

Nie umniejsza piękna zobaczysz (lub widziałem go zbyt wiele razy), ale nie ma wiele do oglądania z Interstate przez większość Mojave ... z wyjątkiem gór w oddali i niektóre kaktusy.

Wydawało mi się to nie było co najmniej jednego (lub więcej) False Flat (s), który był / (były) ponad 20 kilometrów ... będzie pod górę będzie Zachodu, jeśli moje wspomnienia są poprawne.

Przejazd przez rower (pozwala optymistycznie 12 mil na godzinę) będzie około 10 + godzin, jeśli wyjedziesz z placu stacji benzynowej, która jest na zachód od Igły.

Widząc na wykresie przebieg, bym teraz rzeczywiście przewidywania 16 godzin przejście, pl toto między Needles & Barstow rowerem ... tak, to prawdopodobnie nie mają wystarczającej ilości wody z wami - 4 galony jest moje zalecenie. Kilka kropel cytryny, lub inne pastylki, może być dobrze mieć, gdy jadą przez pustynię ... to te "ekstra" sześć godzin, które będzie mordercy.

Istnieje kilka małych "przystanki" Tuż przed dostać się do Barstow - Newberry Springs jest około 20 mil na wschód od Barstow & Daggett jest około 10 mil na wschód od Barstow. Ograniczone możliwości ... będziesz podróży w górę na "płaski fałszywe".

Jeśli w ciągu dnia temps są Mojave są prognozy się w przedziale 45 ° C, to polecam Ci za łowienie Greyhound (Trailways?) Autobusem z punktu A do punktu B ... znajduje się pociąg, ale nie wiem gdzie chcesz go złapać.

Gdy jesteś na pustyni, w czasie dni do czasu huśtawka nocy temperatura wynosi około 30 º F/54 º C od najwyższej do najniższej ...

Firma Sun będzie dodać około 20 ° do skutecznego temp (na pewno do aktualnej temperatury nawierzchni) ... jeśli jest to 100 ° w cieniu, będzie taki sam jak 120 °, gdy nie są zacienione ... że będzie bardzo ciężko od Ciebie i Twoich opon.

Myślę, że kiedy jesteś w Mojave, że naprawdę nie chce być jazda między 10am & 3pm, jeśli to możliwe - to będzie prawdopodobnie najgorętszym część dnia ... parasol może być rzeczywiście dobrze się do wykorzystania jako parasol, kiedy zostają zatrzymane po stronie jezdni, jeśli nie ma innych cieniu (tam, gdzie może pojawić się w trakcie całego trek).

Tak więc, jeśli to możliwe, tak naprawdę zalecamy próbuje opuścić obszar Igły (najlepiej, "Plaza", które jest na zachód od igły) bliżej do północy, dlatego warto postarać się, aby Barstow (przynajmniej Newberry Springs) przez około 10h.

Dobrą wiadomością jest, że myślę, że będziesz średnio ponad 20 mil na godzinę (30kph) między Williams & Seligman:

http://www.americansouthwest.net/maps/route66map.gif

http://www.americansouthwest.net/arizona/route_66/index.html

BTW. Just for the record, I've załączony obraz typu gogle shop, że mam na myśli ... lekkie, bardzo tanie i bardziej lub mniej niezbywalne.

Uważam pakowania białym kierownicy taśmy przez co taśma rowerze ma przed Mojave przejściach ... Być może, niektórzy noszą białe bawełniane, ogrodnictwo (tj. pełnej palec) rękawiczki (bo po 9am & przed 4pm) ... i mają z długim rękawem, luźne biały T-shirt na zużycie. Prawdopodobnie będziesz czuć się tak, jakbyś to excessivley poty z dodatkowych warstw, ale spowoduje utratę wilgotności ciała mniej.

Nie używam osłona na mój kask, kiedy jadę, ale prawdopodobnie byłoby gdybym przejściach Mojave na rowerze.

FYI. Pociąg między Wielki Kanion i Willams jest ciągnięty przez lokomotywę parową, więc myślę, że porusza się między 30 mil na godzinę i 40 mil na godzinę - tak, to prawdopodobnie dwie godziny rejsu w każdym kierunku.

alfeng

Miałem zaplanowane na początku robi 5-6 am rozpoczyna się w tych sekcjach, jak jazda w nocy to znaczy nie widząc zabytków (lub czy powinno być piasek!)
Zarówno Wschód i zachód słońca powinny być wspaniały ... niezależnie od tego, gdzie jesteś, ale szczególnie na pustyni.

alfeng

Miałem zaplanowane na początku robi 5-6 am rozpoczyna się w tych sekcjach, jak jazda w nocy to znaczy nie widząc zabytków (lub czy powinno być piasek!) ... BTW. Nie wiem, jak szybko do planu podróży, ale tu jest info może chcesz się dowiedzieć: Sierpień cyklem księżycowym 8 / 1 (6:13 am EDT) New Moon
8 / 8 (4:20 pm CEST) Waxing Quarter Moon
8 / 16 (5:16 pm CEST) Full Moon
8 / 23 (7:50 pm CEST) Wzrastający Quarter Moon
8 / 30 (3:58 pm CEST) New Moon

Wrzesień cyklem księżycowym
9 / 7 (10:04 pm CEST) Waxing Quarter Moon
9 / 15 (5:13 am EDT) Full Moon
9 / 22 (1:04 am EDT) Wzrastający Quarter Moon
9 / 29 (4:12 am EDT) New Moon

Jeśli jesteś w Mojave w połowie września temps będzie nieco chłodniej i będziesz mógł podróżować w świetle księżyca (dobrze).
Pustynia będzie bardziej niezwykłe, w nocy niż w dzień ... dopóki nie są zmęczeni - zmęczenie prawdopodobnie spowodować nieoczekiwane halucynacje.

BTW. Wszystko albo część autostrady przez Mojave ma Rumble Strips pocięte "middle" część łopatki ...

Nie można podejmować żadnych świeżych owoców w Kalifornii.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish