PDA

View Full Version: i są one prawie od ...

i są one prawie od ...

totolacoste

Cześć,

Zamieściłem kilka razy w ciągu ostatnich kilku miesięcy, o wyjazd do Barcelony, który przyjaciel i zaplanował. Ze względów logistycznych i finansowych, musieliśmy przejść do Amsterdamu.

Data wyjazdu: 10 sierpnia.

W końcu plumped za parę Dawes Kara Kums i inne rzeczy, jak Sakwy i tak dalej, zostały zakupione fragmentaryczne (Vaude dla mnie, niektóre inne zrobić dla mojego przyjaciela, ale ja jeszcze do swego). Co do spania, ma namiot i mam sobie Hennessy hamak. "Nie mogę się doczekać, aby spróbować, że obecnie (tutaj w nadziei, mamy kilka drzew na trasie ...).

I mamy awarię small razem ...

http://2x2wheels.org/

Jest to nasz pierwszy duży podróży (mamy zarówno pottered temat na rowerach w naszym kraju do 30 lat lub więcej, ale nie więcej niż 20 mil w ciągu jednego dnia), a więc jesteśmy gotowi do błędów i być nieco obecnie Warunkiem pierwszych kilku dni lub tak.

Wish us luck!

xilios

Hey szczęście w podróży. Wstyd o Barcelonie to masz lubi jeździć tam.
Tailwinds, George i Monique

totolacoste

Dzięki .. we're going to get it wrong sporo czasu, ale będziemy się dobrze bawić, na które mamy ustalone. Właśnie dowiedziałem się, że nie mogę Brookes B17 Zanim opuścimy, więc jestem po prostu będziemy mieli do czynienia z "żel" siodło, że jest jako standard w Dawes.

Ale tak, jesteśmy najeżone podniecenia. : o

vinyl_theif

Szkoda, że Użytkownik nie jedzie na trasie Barcelona it's real nice .. I've pojechał tam z Le Harve dwukrotnie i zeszłym roku z Milton Keynes, poprzez Calais.

Działy były zdecydowanie najlepsze w całej Pirenejskiego, po pierwsze francuskie / Spanisg miastem granicznym Bourg Madame drogi pokonuje niektóre naprawdę ładne drogi kręte (np. samochód z nich produkuje używania do celów reklamy, gdzie nie ma nikogo na drodze i Słońce jest rozpromieniony dół, real nice!)

Co do siodełka, używam B67, na pewno nie polecam B17, ponieważ nie jest tłumiona, jeśli gonna be riding powiedzieć, 5-6 godzin dziennie, a następnie jedno z źródeł jest najlepszy, to będzie bum thankyou! Moja pierwsza wycieczka zrobiłem w 2006 r. ze standardowym siodło i użyłem wyściełane szorty, ale z B67 wyściełane szorty w domu.

Have a good tour.
Marka

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish