PDA

Atak Bike!

View Full Version: Atak Bike!

Tyremark

Ive był w kilku "sprytny" sytuacji, późna w nocy, w złej dzielnicy miasta, ive nawet zaatakował raz (było już po wszystkim dość szybko jak kontroler biletów w Chorwacji wyskoczył facet atakuje mnie)

Ale nigdy ive był w rabunek / zbrojne sytuacji rozbój i id love porad, doświadczeniem dzielić.
Nie happyest tematów, ale okres jednego, że ludzie powinni być przygotowani na co najmniej.
Czy trzymać ziemi, nie będziesz słuchał, w jakim punkcie będzie można powiedzieć nie, jakie stanowisko jest przestrzegane i co powoduje dalsze obrażać??

W 1 miesiąc grupa z nas planuje cykl z Wielkiej Brytanii do Kenii (www.downrightkenya.org) (http://www.downrightkenya.org/) rundzie przez Turcję, w Afryce poprzez Kairze, Sudanie, Etiopii, i Kenii. Teraz jednym z moich głównych zmartwień nie jest tak dużo strachu przed utratą wszystkie moje rzeczy, ale, jak najlepiej radzić sobie z sytuacją, gdzie my, jako grupa będzie prawdziwie wrażliwych (im dwie dziewczyny), na drogach w kraju i jak najlepiej radzić sobie z "bandytami", więc wyjdzie OK.

Im nie spodziewa ataku za każdym rogiem, ale wiem, wiele osób się tam jakieś dobre historie z pomocne wyniki, jeśli tak, proszę napisać trochę o sytuacji i co znalazłeś pomógł.

Happy (i bezpieczne) podróżuje wszystkich.

Marka

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET 3.2.2