PDA

Bob Ibex lub Bob Jak ... ??

View Full Version: Bob Ibex lub Bob Jak ... ??

vja4Him

Czy ktoś ma doświadczenie z Bob Ibex i / lub Bob Jak ... ?? I've pretty much składa się mój umysł do jednego lub innych na mój Electra townie.

Będę korzystać Bob głównie na zakupy dla siebie i dwóch chłopców. Czy też użyć Bob na kempingu kilka razy w roku.

Ponadto jest tam tak, że mogę utrzymać ciągle pełnej długości tylnego błotnika, a jednocześnie móc Bob, a po spróbować znaleźć krótszy błotnik?

Shimano

Bob ibex będzie bardziej komfortowe dla spożywcze: D, ale jeśli zdecydujesz się na bob dont Jak prowadzić jaj.

Kiedyś miałem Bob Yak i pracował dobrze

zachować jazda!
http://www.rodandoenbaja.com

vja4Him

Bob ibex będzie bardziej komfortowe dla spożywcze: D, ale jeśli zdecydujesz się na bob dont Jak prowadzić jaj.

Kiedyś miałem Bob Yak i pracował dobrze

zachować jazda!
http://www.rodandoenbaja.com

Rozmawiałem z moim najmłodszym chłopcem (jedenaście) wczoraj o którym Bob powinienem dostać, a temat prowadzenia jaj przyszedł! Wydaje się, że po wstrząsy powinny chronić jaj i innych breakables (słoiki) lepiej.

borisBob

Rozmawiałem z moim najmłodszym chłopcem (jedenaście) wczoraj o którym Bob powinienem dostać, a temat prowadzenia jaj przyszedł! Wydaje się, że po wstrząsy powinny chronić jaj i innych breakables (słoiki) lepiej.
Dobrze chłopcy ... jeżeli jaja są dobrze ugotowane, nic nam nie grozi aboyt ... i ... Muszę sam przyczepy zbyt ... ale jak go znaleźć ... najbliższy sklep z takich przyczep w Wiedeń ... 1000 km ode mnie ... jakiś pomysł: confused:: confused:: confused:

vja4Him

Dobrze chłopcy ... jeżeli jaja są dobrze ugotowane, nic nam nie grozi aboyt ... i ... Muszę sam przyczepy zbyt ... ale jak go znaleźć ... najbliższy sklep z takich przyczep w Wiedeń ... 1000 km ode mnie ... jakiś pomysł: confused:: confused:: confused:

Kontakt Firma przyczep Bob i sprawdź, czy będą one statku była bliżej, gdzie jesteś.

Przy okazji, gdy wspomniałem jaj i słoików z jedzeniem, rozmawiałem o tym, kiedy idę na zakupy na rowerze ... nie biorąc jaj lub szklanych camping na rowerze!

Gdybym brała jaja camping, chciałbym je najpierw ugotować. I żywności, które weszły w słoikach (np. marynowany czosnek!, Galaretki, pikle, itd.), chciałbym przenieść do słoików z tworzyw sztucznych, które szczelnie zamknięte.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations by vBET translator 3.2.2