PDA

Zima na koniu? Best państwa?

View Full Version: Zima na koniu? Best państwa?

BikeyGuy

Wisconsin zimy nie są najlepsze do jazdy w miesiącach zimowych.
Co najmniej.
Gdybyś mógł uciec na kilka tygodni, gdy w 48 byłoby się wybrać na przełomie stycznia i lutego uciec?
Szukasz dobrych dróg, mały ruch i nie ma na wzgórzach wspinać ... itd.
Pub Brew lub dwa nie przeszkadza.

ndbiker

Wisconsin zimy nie są najlepsze do jazdy w miesiącach zimowych.
Co najmniej.
Gdybyś mógł uciec na kilka tygodni, gdy w 48 byłoby się wybrać na przełomie stycznia i lutego uciec?
Szukasz dobrych dróg, mały ruch i nie ma na wzgórzach wspinać ... itd.
Pub Brew czy dwa nie zaszkodzi either.You może próbować Asheville NC. Są blisko górnej części Blue Ridge Parkway dla ruchu samochodowego w miesiącach zimowych. To robi się zimno, ale tam wiele dni drogi są idealnie czyste i puste. Wspinaczki, awesome zejścia. Godzinę drogi w dolnej elewacji to zwykle w 50-tych i 60-tych. Wielka brewpubs w tej dziedzinie. Małe miasto z wielu kultur. Jeśli chcesz iść tam, gdzie jest cieplej spróbować Greenville SC. Godzin w dół góry z Asheville. George Hincanpie (sp?) Tam mieszka.

BikeyGuy

Ndbiker Dzięki.
Moi przyjaciele i ja zajęliśmy się wycieczka rowerowa następnej zimy.
Zbieranie informacji teraz.
Dobry wejść. Jeszcze raz dziękujemy.

ndbiker

Ndbiker Dzięki.
Moi przyjaciele i ja zajęliśmy się wycieczka rowerowa następnej zimy.
Zbieranie informacji teraz.
Dobry wejść. Dzięki again.My brat i ja wziąłem krótki 24 jazdy mile (12 mil na 12 z powrotem) z około 3000 stóp do 5700 stóp, na miejscu zwanym Craggy Gardens lutym ubiegłego roku. Temperatura wynosiła 50 F na początku, 35 F, gdy doszliśmy Craggy Gardens. Jestem z Ohio to wzniesienie zajęło mi 1,75 godziny podróż z powrotem zajęło mi 22 (znakomity!) Minut. Mój brat, który mieszka tam było w mniej niż 20. It's nice po dwóch pełnych ścieżek do negocjacji pochodzenia. To powoli sezon na Blue Ridge tak nawet niższe elewacje, które umożliwiają ruch nie jest aż tak źle. Powiem to w górę lub w dół, bardzo mało mieszkań. Istnieją setki kilometrów szlaków turystycznych, jeśli chcesz zmienić w tempie rowerowej.

Jeśli chodzi o puby Brew mogę myśleć o kilka, ale niektóre z bardziej popularnych są Asheville Brewing Company, walet / Lasy browar Green Man, Highland Piwowarskiego, warzenia Pisga. Nie wiem, nazwę, ale nie jest / był brewpub kino. http://www.exploreasheville.com/where-to-eat/restaurants-by-cuisine-type/brewpubs--microbreweries/index.aspxThe Biltmore Estate rodzaju drogie, ale warte zwiedzania (w tym winnicy). Asheville ma mnóstwo wspaniałych restauracji zaprzeczenia to 80K ludności.

Powodzenia na planowanie podróży.

jhuskey

Jeśli jedziesz na obszarze NC mieć pewność i jedź Newfound Gap Rd ponad Smokies.It jest wielka wspinaczka i Blast desend.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vBET 3.2.2