Touring z Decathlon Trekking Bike?
View Full Version: Touring z Decathlon Trekking Bike?
Witam, planujemy wycieczkę do Francji z ok. połowy sierpnia do połowy września. W tej chwili planujemy przy naszych rowerach z Australii, kopalnia albo mój T2000 Cannondale lub zaufanego hybrydowy, Jana Vivente Świat Randonneur. Jednak po wielu opowieści o linie ładowania absolutne szczęście dla rowerów oraz problemów pakowania ich i stara się być komórkowego z Big Box i wszystkich urządzeń. Zastanawiam się, czy nie byłoby łatwiej po prostu kupić jeden z modeli trekking Decathlon's (Riverside 5) za około 400 euro? Wydają się być bardzo dobrze wyposażone. Jesteśmy tylko planowanie robi około 1500 km i moglibyśmy zostawić je z rodziną w Szkocji albo kolejną wizytę lub ich wykorzystania.
Co o tym sądzisz? Jeśli masz dostęp do Decathlon I'd really appreciate widoku. Ponadto, możemy trzymać przed stojak na widły?
To ma odwołania, po prostu do sklepu na rowerze, trzymać naszych Sakwy i namiot na rowerze i off into the sunset: cool:
Dobrze nieco rozczarowany, tak wiele poglądów, ale nie odpowiedzi! Czy nikt nie ma zdania?
Czy ktoś widział te rowery i może doradzić, czy mogły one podjąć przed szafie?
Miałem pewne opinie na crazyguyonabike i couchsurfers rowerzystów, ale nie tutaj. : confused:
Hi there,
Zastanawiasz się, czy kwestia ta nadal stanowi problem dla ciebie, ale tutaj jest mój wkład:
1) na rowerze w polu będą prowadzone w regularnych linii lotniczych jako bagaż, przynajmniej podczas podróży zagranicznych. Nie wiesz, kim jesteś z zarezerwowanych, ale ich strona powinna mieć punkt dotyczący transportu rowerów. I've transportowane moje rowery na całym świecie wiele razy - bez problemów. Get karton ze sklepu na rowerze, google "how to pole rowerów", a wszystko będzie w porządku. Można nawet zapytać przechowywania rowerów w polu swoje rowery dla Ciebie, ale bez praktyki, musisz zrobić to samo w Europie.
2) patrząc na rowery ty i twój mąż obecnie jeździć, mam ciężko przypuszczać można być szczęśliwym na rowerze Decathlon. Są one ciężkie i clunky. Dobre dla okazjonalnych jeździec na płaskim podłożu, ale idziesz od kąta bardzo różne.
Trzeba by spędzić czas coraz rowerów, too.
Krótko mówiąc, przez cały miesiąc jazdy we Francji, na pewno znowu coś wnieść własny rower.
Jestem pewien, że trzeba pojechać rowerem siebie. It's not like it's super ciężkiej. I think I'd odebrać sobie rower też.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0