Marathoning w Brand New Shoes
View Full Version: Marathoning w Brand New Shoes
Każdy, kto kiedykolwiek zrobić? Jestem uznając ją. Miałam wielkie 10 miler ostatniej nocy w parze nowa marka
Mizuno Wave Mavericks i nową parę żelowe wkładki Heel .. mimo zmęczenia długim dniu pracy.
Jest to również pierwszy raz mam nosić tym konkretnym modelu. Byłam zadowolona .. zaskoczona ... Ja po prostu
emerytów parę Wave Creations, wielkie buty wielkie ... pierwszy zegar do mnie .. tego modelu choć zajęło mi
około 75 mil, by zniszczyć tę obuwia w. .. jednak to dało mi sweet spot ok. 300 mil do
za kredyt.
I always have great great uruchomić w tym "pierwszym uruchomieniu w buty" I Know ". Może to
psychologiczne .... ale kto w heck wymyślił to "mądrości" łamania w buty "musi"
anyway? Wątpię, czy że zasada Runner's of Thumb stosuje się nadal w roku 2003 w / todays
buty / technologie ...
Dziś buty są często pozornie doskonale elastyczny (przynajmniej dla mojej / mojego stylu) na dzień jeden. Nie tylko
mieszkań, ale również stabilność obuwia. I love NB 1210 i teraz 1220 ... a buty zawsze
okazała się potrzeba bez przerwy, w okresie
IMO. I zaczynam myśleć, to "musisz przerwać w buty" jest mądrość dzień / okres, kiedy
Buty zostały wykonane z różnych materiałów. Jeśli wiesz, buty i jego właściwości
wystarczająco elastyczne na dzień "jeden" ... gdzie jest wadą w wyścigów w zupełnie nowy, nigdy nie
noszenia, buty?
I absolutely love że po raz pierwszy w dwa nowe buty ... i tak myślę o noszenie obuwia I
Wiem, ale nowe nie noszone parą nadchodzącej Marathon. Każdy, kto kiedykolwiek zrobić? Możemy teraz
emeryturę to "docierania się" ma "musi" panowania?
Andrew ....
W artykule <20030917100557.23341.00000839 @ mb-m19.aol.com> Globaldisc napisał:
> I absolutely love że po raz pierwszy w dwa nowe buty ... i tak myślę o sobie buty
> Wiem, ale nowe nie noszone parą nadchodzącej Marathon. Każdy, kto kiedykolwiek zrobić? Czy możemy
> Teraz na emeryturę to "docierania się" ma "musi" panowania?
Ja po prostu nie wierzę "rządzić". Jednak nie chciałbym używać maraton eksperymentować z
nową parę butów albo. I'd ma przynajmniej jedną dłuższą metę w nich w pierwszej kolejności. Chciałbym rozważyć wyścigów w nie
zużyte buty, ale nie maraton.
Wiwaty,
--
Donovan Rebbechi http://pegasus.rutgers.edu/ ~ elflord /
Moje doświadczenie pokazało, że moje NB 877, 878, itp. nie są potrzebne łamanie in ubiegłym tygodniu przedstawię na
nową parę i pobiegł 3 mile, a potem 8, potem 24. Czuli się wielką od samego początku.
Obawy miałbym w maratonie jest to, że przy okazji miałem kilka dziwnych szycia lub kleju
lub coś, co wymaga nieco uwagi na nową parę, a jeśli nie nosić je na około
przynajmniej trochę, nie może zrozumieć problem, dopóki nie blister na mile 11 lub
coś.
Brian Jones "Globaldisc" <globaldisc@aol.com> napisał w wiadomości
news: 20030917100557.23341.00000839 @ mb-m19.aol.com ...
> Każdy, kto kiedykolwiek zrobić? Jestem uznając ją. Miałam wielkie 10 miler ostatnio
noc
> W zupełnie nowej pary z Mizuno Wave Mavericks i nową parę żelowe wkładki Heel .. mimo zmęczenia
> Z długim dniu pracy. I to jest również
> Po raz pierwszy mam nosić tym konkretnym modelu. Byłam zadowolona .. zaskoczona ... I
tylko
> Emerytów parę Wave Creations, wielkie buty wielkiego ... najpierw Czasomierz
mnie .. że
> Model choć zajęło mi około 75 mil, by zniszczyć tę obuwia w. .. jednak to zrobił
dać
> Me sweet spot ok. 300 mil na to kredyt.
>
> Zawsze mam wielką wielką uruchomić w tym "pierwszym uruchomieniu w buty" I Know ". Może to
> Psychologicznej .... ale kto w heck wymyślił to "mądrości" łamania w buty "musi"
> Anyway? Zastanawiam się wtedy, gdy
Runner's
> Zasada nadal obowiązuje w 2003 r. w / todays buty / technologie ...
>
> Dzisiaj obuwie są często pozornie doskonale elastyczny (przynajmniej na mój / moje
style)
> Na dzień jeden. Nie tylko mieszkania, ale także buty stabilności. I love NB
1210
> A teraz 1220 ... a buty to zawsze okazywało się, nie muszą włamanie
okres
> IMO. I zaczynam myśleć, to "musisz przerwać w buty" jest mądrość
> Dzień / okres, kiedy buty były wykonane z różnych materiałów. Jeśli wiesz
buty
> Właściwości i jest wystarczająco elastyczne na dzień "jeden" ... gdzie jest
Wadą
> W wyścigach w zupełnie nowy, nigdy nie noszone, buty?
>
> I absolutely love że po raz pierwszy w parę nowych butów ... a więc jestem
myślenia
> O noszenie butów wiem, ale nowe nie noszone parą
nadchodzących
> Marathon. Każdy, kto kiedykolwiek zrobić? Możemy teraz przejść na emeryturę to "docierania się"
okres
> "Musi" panowania?
>
> Andrew ....
Po 12-15 km, działającego systemu (stopy, skarpetki, buty, biomechanika itp.), które opuściły przed
drzwi prawdopodobnie uległy zmianie. Musisz sprawdzić, jak buty pomieścić tych zmian. Niektóre buty, jak
my 2080, mają dość dużo, ponieważ są one będzie po wyjęciu z pudełka. Moje NB764 to są jednak nieco
niepewny dla pierwszych 25 lub tak mile aż "łóżko". Twoje buty maratonu naprawdę potrzeba co najmniej
jeden długawy uruchomić tak, że nie będzie żadnych niespodzianek przyjść dzień wyścigu.
Globaldisc napisał:
> Każdy, kto kiedykolwiek zrobić? Jestem uznając ją. Miałam wielkie 10 miler ostatniej nocy w parze nowa marka
> Mizuno Wave Mavericks i nową parę żelowe wkładki Heel .. mimo zmęczenia długim dniu pracy.
> Jest to również pierwszy raz mam nosić tym konkretnym modelu. Byłam zadowolona .. zaskoczona ... Ja po prostu
> Emerytów parę Wave Creations, wielkie buty wielkie ... pierwszy zegar do mnie .. tego modelu choć miała
> Mi o 75 mil, by zniszczyć tę obuwia w. .. jednak to dało mi sweet spot ok. 300 mil
> Na to kredyt.
>
> Zawsze mam wielką wielką uruchomić w tym "pierwszym uruchomieniu w buty" I Know ". Może to
> Psychologicznej .... ale kto w heck wymyślił to "mądrości" łamania w buty "musi"
> Anyway? Wątpię, czy że zasada Runner's of Thumb stosuje się nadal w roku 2003 w / todays
> Buty / technologie ...
>
> Dzisiaj obuwie są często pozornie doskonale elastyczny (przynajmniej dla mojej / mojego stylu) na dzień jeden. Nie
> Tylko mieszkań, ale również stabilność obuwia. I love NB 1210 i teraz 1220 ... i buty na
> Zawsze okazywało się, nie wymagają docierania w okresie
> IMO. I zaczynam myśleć, to "musisz przerwać w buty" jest mądrość dzień / okres, kiedy buty
> Zostały wykonane z różnych materiałów. Jeśli wiesz, buty nieruchomości i to tyle
> Elastyczne na dzień "jeden" ... gdzie jest wadą w wyścigów w zupełnie nowy, nigdy nie noszone, parę
> Buty?
>
> I absolutely love że po raz pierwszy w dwa nowe buty ... i tak myślę o sobie buty
> Wiem, ale nowe nie noszone parą nadchodzącej Marathon. Każdy, kto kiedykolwiek zrobić? Czy możemy
>
> Andrew ....
>
>
--
Generowania liczb losowych jest zbyt ważne zadanie, które mają być pozostawione przypadkowi.
W artykule <20030917100557.23341.00000839 @ mb-m19.aol.com> Globaldisc <globaldisc@aol.com> napisał:
> Każdy, kto kiedykolwiek zrobić? Jestem uznając ją.
Zrobiłem to, ale nie z wyboru. Kilka fragmentów z mojego raportu:
... W czwartek odbyło się moje buty, aby przejść do 4 - bieg mile. Jakaś rot miały miejsce i
* zarówno * cholewkami dzieli się w nich około 2 cali.
... Na odbiór pakietu wyścigu na Fri, mieli pchli targ i kupiłem parę Saucony
mieszkań. Dużo lepiej, ale * nie * dać im szansę na znaczące badania. Ran 10 min i tak w sobotę
- So far so good.
[wyścig]
... Krwi przesiąknięte moim lewym bucie. Moje palce nie mają skórę w kilku miejscach, ale
nie mógł się spodziewać mniej problemów z zupełnie nową parę butów.
Pełna treść raportu:
http://groups.google.ca/groups?hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&selm=9tb139% 24siq% 241% 40watserv3.uw -
aterloo.ca
On Wed, 17 Sep 2003 16:40:58 GMT, "Brian Jones" <firstpres@turtlecreek.net> napisał:
> Moje doświadczenie pokazało, że moje NB 877, 878, itp. nie są potrzebne łamanie in ubiegłym tygodniu przedstawię na
> nową parę i pobiegł 3 mile, a potem 8, potem 24. Czuli się wielką od samego początku.
>
> Obawy miałbym w maratonie jest to, że przy okazji miałem kilka dziwnych szycia lub
> kleju czy coś takiego, że potrzebuje trochę uwagi na nową parę, a jeśli nie nosić ich okolice
> przynajmniej trochę, nie może zrozumieć problem, dopóki nie blister na mile 11 lub
> coś.
>
>
Jest to jeden z powodów, wszystkie buty powinien dostać niewielkie breakin okres, innym jest to, że szwy nie jest
zawsze mocno we wszystkich właściwych miejscach, ale jak uruchomić w nich jest, a także skóry i nylonu
stretch. Twoje punkty o luźnych wątku lub odrobiną kleju są tuż za.
Twoje buty maratonu naprawdę potrzebny jest przynajmniej jeden długawy uruchomić tak, że nie będzie żadnych niespodzianek
przyjść dzień wyścigu.
____
To jest mój punkt widzenia ... ja nie odkrywaj niespodzianek w butach "I Know ".... dokładnie taki sam model I've been
szkolenia w. .. tylko nowy nową parę, that's all. A co do "łóżku "?... I'll take nowe
świeże sprężyste uczucie bouncy każdego dnia ponad osobowy pasuje. Zmysłowe uczucie dla CEST
m / nogi / kolana nowych butów jest tak envirgorating .... biorąc pod uwagę, że jestem ubrany świeże pary
co się będzie wyłącznie w pociągu w 30 dni przed rozpoczęciem wyścigu .... zobaczymy .... ale od zawsze mam
great great w uruchom / nowe buty .... I postać to sens jedynie mieć pewne na
dzień wyścigu .....
Oto dla was śmiać. Robiłem pewne zmiany przeglądarki, kiedy byłem pisania odpowiedzi na swoje
original post. Był zaskoczony, nie patrz moja odpowiedź do Ciebie. Był jeszcze bardziej zaskoczony, aby przeczytać odpowiedź
co myślałem że moje "post nie". Okazuje się, udało mi się killfile siebie. Too nie jest śmieszne przyznać
faux pas. Powodzenia w nowych butów.
Globaldisc napisał:
> Twoje buty maratonu naprawdę potrzebny jest przynajmniej jeden długawy uruchomić tak, że nie będzie żadnych niespodzianek przyjść
> Dzień wyścigu.
> ____
>
> To jest mój punkt widzenia ... ja nie odkrywaj niespodzianek w butach "I Know ".... dokładnie taki sam model I've been
> Szkolenie w. .. tylko nowy nową parę, that's all. A co do "łóżku "?... I'll take nowe
> Świeży bouncy sprężyste każdego dnia ponad osobowy pasuje. Zmysłowe uczucie dla CEST
> Stóp / nóg / kolan nowych butów jest tak envirgorating .... biorąc pod uwagę, że jestem ubrany świeże pary
> Co będę wyłącznie pociągu w 30 dni przed rozpoczęciem wyścigu .... zobaczymy .... ale od zawsze mam
> Great great w uruchom / nowe buty .... I postać to sens jedynie mieć pewne na
> Dzień wyścigu .....
--
Generowania liczb losowych jest zbyt ważne zadanie, które mają być pozostawione przypadkowi.
Globaldisc napisał:
> Każdy, kto kiedykolwiek zrobić? Jestem uznając ją. Miałam wielkie 10 miler ostatniej nocy w parze nowa marka
> Mizuno Wave Mavericks i nową parę żelowe wkładki Heel .. mimo zmęczenia długim dniu pracy.
Nie mogę mówić o fali Mavericks ale zrobiłem 100 mil wyścigu na nową parę 2080 z 10
mil. Nie miałem problemów z buta, choć niektóre zmęczone nogi, ale atrybutu do pobytu na mojej przeszłości
przed snem w wyścigu.
--
Doug Freese dfreeseNOBS@hvc.rr.com
globaldisc@aol.com (Globaldisc) napisał w wiadomości
news: <20030917100557.23341.00000839 @ mb-m19.aol.com> ...
Moje własne doświadczenie z nowych butów jest podobny do ciebie. Chociaż nigdy nie uruchamiać długiej perspektywie czasowej, brand new
buty mi się, że czują to samo w pierwszym dniu, jak będą one w miesiąca. Być może
jesteśmy po prostu szczęśliwy, że tak.
Myślę, że to kusi los bieg maraton w nowe buty. Nie może być zły na miejscu
szwy, które będą trzeć się w niewłaściwy sposób, a jedynym sposobem dowiesz się o to 16 mil. To
jest rzut kostką i powiedziałbym, masz 50 - 50 szans na jej opracowanie.
my $ 0.02 Andy
>
> Andrew ....
W dniu 17 września 2003 14:05:57 GMT, globaldisc@aol.com (Globaldisc) napisał:
> Jest to również pierwszy raz mam nosić tym konkretnym modelu. Byłam zadowolona .. zaskoczona ... Ja po prostu
> emerytów parę Wave Creations, wielkie buty wielkie ... pierwszy zegar do mnie .. tego modelu choć miała
> mi o 75 mil, by zniszczyć tę obuwia w. .. jednak to dało mi sweet spot ok. 300 mil
> na to kredyt.
>
> psychologicznej .... ale kto w heck wymyślił to "mądrości" łamania w buty "musi"
> anyway? Wątpię, czy że zasada Runner's of Thumb stosuje się nadal w roku 2003 w / todays
> Buty / technologie ...
>
Have You Done "Pierwsze uruchomienie" 20 + mile? Nogi puchną wiele więcej na 20 + miler w przeciwieństwie do
4-8 mile biegać. Czy jest jakaś różnica w dostępny pokój w broken-pair w porównaniu z pierwszego tłoczenia, że parę
short "Pierwsze uruchomienie" może nie ujawniać?
Jeśli można było 20 + mile "Pierwsze uruchomienie", a następnie przejść do
to. Jedynym minusem jest wadliwe buty ewentualnie spłukiwania w toalecie miesięcy
przygotowania.
JR
W dniu 18 września 2003 11:22:21 -0700, ishky@earthlink.net (SPM) napisał:
> Moje własne doświadczenie z nowych butów jest podobny do ciebie. Chociaż nigdy nie biegać na dłuższą metę w marki
> Nowe buty uważam, że czują się tym samym pierwszym dniu, jak będą one w miesiąca.
> Może po prostu szczęśliwy, że tak.
To nie jest szczęście, po prostu dobry wybór buty. Nie mogę powiedzieć, jak wiele osób powiedziała
mi, że kupił buty, nawet jeśli nie czujesz się dobrze, tylko dlatego, że był wielkim marki.
>
> Myślę, że to kusi los bieg maraton w nowe buty. Nie może być zły na miejscu
> szwy, które będą trzeć się w niewłaściwy sposób, a jedynym sposobem dowiesz się o to 16 mil. To
> to rzut kostką i powiedziałbym, masz 50 - 50 szans na jej opracowanie.
>
Osobiście I'd hate to nie ukończą maraton (nigdy nic nie zdarzyło się jeszcze), bo miała szansę
nowe buty. Pomyśl o tych wszystkich godzin zmarnowanych szkolenia wszystkim z powodu błędnego kropelka kleju.
Dlaczego warto ryzykować?
Da man napisał:
>
> To jest jeden z powodów, wszystkie buty powinien dostać niewielkie breakin okres, innym jest to, że szwy nie jest
> Zawsze mocno we wszystkich właściwych miejscach, ale jak uruchomić w nich jest, a także skóry i nylonu
> Stretch. Twoje punkty o luźnych wątku lub odrobiną kleju są tuż za.
Więc do gry Devil's Advocate, że jeden mil lub 100 mil? :)
--
On Thu, 18 września 2003 12:42:42 GMT, Doug Freese <dfreese@hvc.rr.com> napisał:
>> To jest jeden z powodów, wszystkie buty powinien dostać niewielkie breakin okres, innym jest to, że szwy nie jest
>> Zawsze mocno we wszystkich właściwych miejscach, ale jak uruchomić w nich jest, a także skóry i nylonu
>> Stretch. Twoje punkty o luźnych wątku lub odrobiną kleju są tuż za.
>
> Jak grać Devil's Advocate, że jeden mil lub 100 mil? :)
Co 1 mile lub 100?
Da man napisał:
> On Thu, 18 września 2003 12:42:42 GMT, Doug Freese <dfreese@hvc.rr.com> napisał:
>
>
>>> To jest jeden z powodów, wszystkie buty powinien dostać niewielkie breakin okres, innym jest to, że szwy nie jest
>>> zawsze mocno we wszystkich właściwych miejscach, ale jak uruchomić w nich jest, a także skóry i nylonu
>>> stretch. Twoje punkty o luźnych wątku lub odrobiną kleju są tuż za.
>>
>> Jak grać Devil's Advocate, że jeden mil lub 100 mil? :)
>
>
> Czy to, co 1 mile lub 100?
Czas, który nazywamy "nieznaczne breakin termin?"
--
On Thu, 18 września 2003 21:21:16 GMT, Doug Freese <dfreese@hvc.rr.com> napisał:
> Czas, który nazywamy "nieznaczne breakin termin?"
Nie ma określonego czasu, to po prostu dobry pomysł, aby je nosić do pracy lub **** Kickin 'na dzień lub dwa,
lub do czasu czują się mniej sztywne niż większość nowych butów robić.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net