PDA

Hummingbird / Stage Coach - Hardcore techniczne ... na Unicycle!

View Full Version: Hummingbird / Stage Coach - Hardcore techniczne ... na Unicycle!

unigeezer

Wow .. just WOW! Przyjechałem na dole trasa Hummingbird at 7:45 am this morning, i wyruszyć na przejażdżkę (mój unicycle górskich), aż do góry i upuść back in I rozpoczęła się współpraca z chłodnym turysta, który był bardziej niż szczęśliwy, powiesić ze mną i używał aparatu do filmu mnie z powrotem w dół.

Po tym jeździć, spotkałem 2 więcej turystów, którzy przystąpili do mnie na jazdę w dół Stage Coach, aka, "Devil's Slide", który nie jest daleko od Hummingbird.

Udało mi się uzyskać więcej cool footage, w tym kilka wielkich "Uni-cable-cam" shots! To było trudne, ponieważ nie istnieje zbyt wiele drzew krawat, więc wniesiona stawka stali para i małym młotkiem, więc musiałem coś dołączyć dwie końcówki. To był pierwszym techniczne jazda zrobiłem za pomocą mojego cam kabel, i jestem bardzo zadowolony, jak to wyszło!

Więc tu jest film, i hope you enjoy it! Poprawi jakość obrazu po jego przetworzenie. http://www.socaltrailriders.org/forum/images/smilies/rockon.gif

YouTube - Góry unicycling: "Balance of Power"

unigeezer

haha, ponad 400 wywołań tylko na tym forum. Dzięki! : cool:

cyberlegend1994

haha, ponad 400 wywołań tylko na tym forum. Dzięki! : cool:
Ja przyznam, dude's got talent ...

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations by vB Enterprise Translator 3.3.1