PDA

4.8K Time Trial Today

View Full Version: 4.8K Time Trial Today

Onemarathon

Pierwsze nieco znudzony te dni .... nie wyścigi cel, więc pomyślałem, że mogę wyjść i zrobić 5K czasie procesu, w
lokalnych utwór, wystarczy zobaczyć, gdzie jestem w tej chwili. I've been doing 3 biegi w tygodniu, zwykle
fartlek i biegnie tempo. Także wiele z rowerów i trochę pływania dla X-szkoleniowe. I rowerze (5-10
min.) aż do utworu zrobił nieco Warmup, a następnie dostał rozpoczęte.

Liczyłem okrążeń podczas śledzenia przy każdej km miało (tak, że mogłem uderzyć pięścią w moim
dzieli się na zegarek). Niestety, gaffed się na 4 km (zapomniałem o dodatkowe okrążenie pół, aby
to pełny km).

Jestem całkiem zadowolony z wyników. Mam jakby zrezygnował sam fakt, że zawsze będę w
23-24 min. Najlepsze chyba zrobić kilka dodatkowych poważnych .... 5K szkolenia które nie zostały robi dla
długi czas.

Moje pęka w 4.8K:

Ogólnie = 22:52 (bym dodał, że w 5K czasu. Nie złamały
23:00 w dłuższą chwilę)

1K - 4:47 (oczekuje się, że) 2 - 4:59 (hmmm) 3 - 4:48 4 - 3:48 (800 "km") 5 - 4:29

Guess-timate co 5K pełny mogło = 23:30-23:40

Ostatnich kilku wyścigów drogowych 5K zrobiłem (zeszłej jesieni, a wiosną tego roku) rację w tym zakresie, too.
Jestem więc co najmniej utrzymanie coś, jeśli nie widząc PR, w moim wieku naprzód:) Najśmieszniejsze jest to
które zrobiłem w 5K
24:05 na koniec triathlon sprint w lipcu, po znacznie pływanie i jazda na rowerze. Skąd
Mam to zrobić?

Cam

--
Nie wszystkie rasy mogą być doskonałe doświadczenie, ale każdy wyścig może być doświadczenie uczenia się.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations by vB Enterprise Translator 3.3.1