PDA

Misc.kids FAQ na Jogging lalek, część 1 / 2

View Full Version: Misc.kids FAQ na Jogging lalek, część 1 / 2

cindy

Archive-name: misc-kids/joggers/part1
Delegowanie częstotliwością: miesięcznie
Last-modified: 1995/07/12
Wersja: 2.2

* JOGGING Wózki FAQ PART 1 *

Proszę znaleźć Misc.Kids Jogger FAQ załączeniu. Kiedy zacząłem w moim poszukiwaniu informacji kilka
lat temu, nie wiedziałem, że tak wiele rzeczy do rozważenia i tak wielu biegaczy
dostępny. Jest to dość długo, bo wiele mail I got was niepotwierdzone. (Mail zawiera
pochodziło z osób na liście Runners Dead Towarzystwa Misc.kids i rec.running). Znajdziecie w
następujący tekst 1) zestawienie rzeczy warto zwrócić uwagę przy zakupie jogger
2) wskaźnik biegaczy omówione 3) Ogólne opinie typu komentarze (są również rozproszone
poprzez artykuły dotyczące różnych biegaczy 4) artykuł lub dwa, kiedy położyć dziecko w jogger (porady
na prowadzenie małych dzieci rozsiane po całym).

I teraz dwa biegaczy: jeden czuły na swoim punkcie, a Baby Jogger Super Twinner. I'll komentarz na temat każdego
te w odpowiedniej sekcji.

Cindy Mitchell University of Maine systemu obliczeniowego i przetwarzania danych usług
cindy@saturn.caps.maine.edu

Co warto zwrócić uwagę przy zakupie Jogger
-------------------------------------------------- --
1) budowy
2) Waga (jeśli planujesz rasy, może to być brane pod uwagę), 3) bezpieczeństwo (kilku biegaczy nie
mieć "skrzydła koła", które prowadzą małe ręce od koła) 4) hamulce (wiele nie ma
wszelkiego rodzaju hamulcowe, inne niż do użytku jedną z obręczy koła) 5) cena (jest ogromny
zmiany ceny) 6) collapsibility (nadaje się do zainstalowania w samochodzie?) 7) ustanowienia (Po upadku będzie
to go back razem bez narzędzi?)

Indeks Modele komentowane
-------------------
Motiv Joggette / r Jog "Cykl Baby Jogger Wyścigi Wózki Inc przyczepy rowerów Burley / jogger JC
Penney / czuły na swoim punkcie Kidcart Runabout

MOTIV JOGGETTE / cykl R JOG "
----------------------
Uwaga (Cindy: przyjaciel niedawno (3 / 95) zakupionych joggette w klubie Sam's. It's pretty chintzy szuka
oraz w podziale z kluczem.)

Motiv Sports Inc 14211 Yorba St Suite 100 Tustin, CA 92680
(3) 731-6011

Poniżej znajduje się zalecenie dotyczące Motiv Joggette uratowałem od rec.running jakiś czas temu. Ja
nazwie firmy i powiedział, że nie podejmuje karty kredytowe, musiałem mail ich osobistego wyboru,
czekali kilka dni na to, aby wyczyścić, a następnie wysłali mnie Joggette. Powiedziałbym, że mam ją około 2 do
2 1 / 2 tygodnie po ich pocztą czek, i trzeba było przyjść z zachodniego wybrzeża na wschodnie wybrzeże.
Byłem bardzo zadowolony z nią, było z pewnością warto
4.50 zapłaciłem. Uważam, że powodem jest to znacznie tańsze niż prawdziwe marki Jogger dziecko
ponieważ jest to montowane w Meksyku, więc jeśli są naprawdę ciężkie do zakupu amerykańskiej, nie. Och, tak,
i kiedy po raz pierwszy nazwał je oni z ręki w czasie i wzięli moje imię i numer telefonu
numer, a po kilku tygodniach zadzwonił do mnie z powrotem i rzekł do wysyłania pieniędzy.

Rekomendacja zabrany z netto w następujący sposób:
-------------------------------------------------- --
Motiv Joggette: To jest z jednej nie wydaje się, że słyszał o. Jest to także ta, którą nabył.
Jego głównym elementem sprzedaży jest to, że tanie (79 dolarów - 100)! Ale ja naprawdę nie sądzę, że rezygnuje
nic w wydajności. Głównie, to nie tylko malowane, jak również, nie są powszechnie sprzedawane dotychczas, itp.

Wpadłem do jednego z tych na wyścig w południowej Arizony jesienią ubiegłego roku. Poprosiłem właścicieli na ten temat. Oni
(zarówno mężczyzny i kobiety) powiedział, że lubi to - prowadził w wielu ras z nim itp. Próbowałem ją do
kilka minut i thought it was great. Na Zachodzie jest to dostępne w co najmniej jednym chain store
- Cena Club. Nie może być kilka z nich na Wschodzie teraz przynajmniej myślę, że nie będzie w najbliższym czasie.
Nie ma żadnych w Nowym Jorku jeszcze. (Również trzeba być pracownikiem stan Fed. Członkiem unii kredytowej
Przyłącz Cena Club.) W każdym razie, na Zachodzie można uzyskać pod adresem Joggette Cena Kluby i być może niektóre
w innych sklepach za około 100 dolarów (moją siostrą-in-law dostał jeden w Phoenix Cena Club za 99 dolarów).

Mam nasza dzwoniąc Motiv High Performance rowerowa (mała firma w Kalifornii) bezpośrednio. Oni
zgodziła się sprzedać mi jeden za 79 dolarów plus 13 dolarów ~ wysyłki UPS. Przyszło około tygodnia i Użyliśmy go
szczęśliwie kilka razy od. Mój przyjaciel tutaj tylko zamówić jeden dla siebie. Powiedział, że do
trochę przekonać je zdobyć do sprzedania mu jedno bezpośrednio - wydają się one bardziej teraz sprzedaży
przez państwa katalogi stron w Jacked wzrost cen, czy coś. Ale w końcu, dała mu
samo dotyczy dali mi. Byłem bardzo ostrożny w stosunku do ceny. Cena nie była istotnym problemem dla mnie - mieliśmy
szczęśliwy zapłacić 300 dolarów, jeśli myśli, że będę coś lepszego. Nie mogłem uwierzyć, że
coś za 79 dolarów można porównać korzystnie w nich 279 dolarów. Ale, tak naprawdę wydaje się
Różnice są głównie kosmetyczne.

Rzeczywiście, muszę powiedzieć, że uważam, że Baby Jogger jest trochę lepiej wykonane niż
Joggette. Ale wydaje mi się trochę marnuje jakości. Rzecz nie do ostatniego 50000
mil. I rysunek 20 - 30 mil na tydzień przez kilka lat co najwyżej. I'm pretty sure Joggette może obsłużyć
że. It's got a good solidne ramy. Basic 20-calowe koła roweru. Rolls bardzo sprawnie, obraca dobrze, itp.
Być w lodowaty Ithaca, NY, z bardzo małymi dziecka (3 pn.) Mamy tylko wziąć go około 5 razy, tak
daleko. Ale to było wszystko, co mogłem prosić. Jest to dość łatwe do pchania można nawet biegać bardzo szybko
z nim (zrobiłem kilka 5:45 mile z nim bez większych problemów, choć nie sądzę, it'd be
dobry pomysł, aby pójść znacznie szybciej. To było jak może to trochę niestabilna - mówią jeśli klikniemy małe
rock czy coś może być trudno jest utrzymywanie go pod kontrolą).

W każdym razie, chciałbym polecić Joggette. Nie mogę powiedzieć, że jestem pewny, że inni nie są lepsze, ale
tak naprawdę nie wydaje się ono do mnie.

Joggette pochodzi z baldachimem i torebce / kieszeni do przechowywania butelki z wodą lub kapelusz lub koszuli
czy cokolwiek innego.

Niskie i oto mój Jog `R rowerowe (JRC) przyjechał wczoraj w nocy. Wkrótce po wysłaniu Ci wiadomość I
nazywa Motiv i wezwali do magazynu. Wydaje się moje zamówienie upadł pęknięć.

Skład jest ~ 20 minut od mojego domu więc musieli ręcznie ktoś ich dostarczenie. I przesądził o stanie
facet kilka dolców, tak mnie to kosztuje dokładnie 120,00 dolarów.

Instrukcje nie zostały uwzględnione! Zgromadzenie zostało prawie prosto do przodu, ale są 2 części
pozostałe (no kidding). Można być gumowy korek tylko używane do pakowania i innych jest parę
pasy podpięty do dolnej klamry tuż nad tylną osią. Zadzwonię Motiv ostatni dziś.

Dwa negatywy pochodzą szybko do głowy. Nie ma hamulców i maksymalnej zalecanej prędkości 10 mil
za godzinę. I nie przekraczać dozwolonej prędkości podczas joggingu, ale jako przyczepa rowerów 10 mil / h jest dość
powolny. Maksymalna masa wynosi 40 kg, ale muszę się trochę użytkowania przed Max (obecnie 13 miesięcy)
przekracza.

Jeśli planujesz jechać do ścieżka zdrowia powinien wiedzieć, że będziesz musiał głowy Phillips
śrubokręt, mały klucz, większość bagażnika i dobre 10 minut do przerwy JRC w dół
(kolejne 10 przedstawienia go razem).

Jak byłem wyjściem z pracy w nocy wpadłem na faceta, który przyczepy rowerów kombinacji joggingu, że
wypłaconych ~ 450,00 dolarów za. Wyglądał jak namiot na kołach. Waży 16 kg puste (JRC waży 30),
miał dwoje dzieci w nim o wadze ~ 30 kg każdy. Powiedział, że załamały się w 5 minut. [Cindy
Uwaga: patrz punkt przyczepy Burley rowerów jogger uzyskać więcej informacji na ten]

Technologia 450 dolarów model był imponujący (rama aluminiowa samoloty, szybkie węzły prasowa,
grafitowych elementów etc.). Technologia JRC przypomina mi 1969 czuły na swoim punkcie. Dla pieniędzy
WCB jest dobry interes. Myślę, że będzie mi służyć także joggingu, a nawet jako zwiastun
okazjonalne "Rejs" na ścieżce rowerowej. Jeśli pieniądze nie problem ....

Moja żona i ja mamy wersję Motiv że kupiliśmy w Price Klub 120 dolarów lub 130 dolarów czy coś takiego. Nie
mając pewności, jak bardzo chcielibyśmy lub korzysta z takich rzeczy, poszliśmy do jednej najmniej kosztowne. I
Prawdopodobnie najtańszy jedno, jak dobrze. Ma różne plamy rdzy po roku. I actually did some
moll demontażu i dostałem go z powrotem naszej małej stacji, ale nie jestem pewien, czy mogę powtórzyć
działalności.

Gee, I'm afraid I nie może być zbyt pomocne. Prawdopodobnie będziesz musiał zwrócić te trudne pytania, jak
Czego chcę to? Ile Myślę, że będzie go używać? Ile jestem w stanie zapłacić? Co
funkcje (baldachim, zwartość, foldability, itp.) są ważne? itp.

************************************************** *
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baby Jogger / inc RACING spacerowicze
----------
Baby Jogger Racing Wózki, Inc 1-800-241-1848 (w przypadku zamówienia) Baby Jogger oferuje sekund fabryki. Ja
że to jest advertized z tyłu magazyn rodzicielskie. Oferty są całkiem dobre. Cena
listy od czerwca '95 następująco. Są to ceny, jeśli złożysz zamówienie wózek pierwszego kursu. Factory
sekund są tańsze. Zapłaciłem 375 dolarów za Super Twinner w maju '95. Twinner się dzieje za 300 dolarów
i Baby Jogger II-16 (I think) idzie za 177 dolarów. Sekund Factory pochodzą z baldachimem. So
375 dolarów opłacane są wliczone w baldachim.

Baby Jogger II-12 (12-calowe koła) 200 dolarów + 18 dolarów wysyłki Baby Jogger II-16 (16-calowe koła) 249 dolarów + 18 dolarów
żeglugi Baby Jogger II-20 (20-calowe koła) 299 dolarów + 18 dolarów wysyłki Super Jogger 387 dolarów + 18 dolarów Little
Zipper (tylko sekundy fabryczne) 99 dolarów + 18 dolarów Big Zipper 155 dolarów + 18 dolarów Twinner 439 dolarów + 21 dolarów Super Twinner 525 dolarów +
21 dolarów Special Needs 497 dolarów + 21 dolarów

Różne są daszki 39,95 dolarów. Są zadaszenia deszcz od 39,95 dolarów do 62,95 dolarów, w zależności od
jogger wielkości zakupu. Istnieją również kosze można kupić (sieci rzeczywistości), że przywiązują pod
ładunku.

Istnieje kilka odpowiedzi na konkretne pytania dotyczące Baby Joggers w Q & A punkt na końcu
Druga część pliku joggingu.
-------------------------------------------------- ---------------------
Cindy uwagi Super Twinner

Cóż, say you get what you pay for. Nie ma mowy o różnicy w jakości między
Super Twinner i czuły na swoim punkcie jednego kupiłem. Jest lżejszy, ma lepsze wyposażenie, lepsze
Materiały i pasuje do zmieścić w bagażniku mojego Toyota Camry. To jest duża różnica
między Twinner i Super Twinner. Super Twinner ma blokowania sworzni, które przychodzą i pozwalają
jogger składać się naprawdę ładnie. Twinner nie. Mam rodzaju porzuciła czuły na swoim punkcie jednego nawet
kiedy mam tylko jedno dziecko ze mną. W istocie, znalazłem twinner wielkie za zakupy!
inne siedzenie posiada 20 funtów worek węgla drzewnego doskonale! ;-) Dwie kieszenie cargo z tyłu
Siedzenia są świetne, a solarium jest bardzo dobre, bo przywiązuje zbyt dół strony. Nie jest
po prostu najlepsze.
-------------------------------------------------- ---------------------
Użyłem tylko Baby Jogger i nie próbował innych. Miałem zarówno jedno-i twinner
wersjach. Stabilności i łatwości użytkowania były doskonałe. Mam także wypróbowany kolejny ze zwykłym
(Aprica) wózek przed dostałem wózek do joggingu. To działało OK, dla mnie, ale mój mąż nie może
przyzwyczaić się do jazdy między kołami. Baby Jogger jest zdecydowanie lepszy w tym względzie. Zarówno moja
mąż i znalazłem go wygodne biec. To negocjuje krawężniki, rogi i bardzo nierównym terenie
dobrze. Mimo że nie próbowałem jazda w nim siebie, dzieci zdają się love it. Mój syn zaczął w
około 3 miesięcy i nie dobrze. I wtrącił go do siedzenia czuł się do stosowania koszyka że
pracował wielki do trzymania go w jednym miejscu. Moja wersja nie ma zadaszenia, ale myślę, że możliwości
stać się teraz. Myślę, że to ważne, aby mieć. Ponadto kopalnia nie załamie i nie da się
dostać się do samochodu. Mamy przywiązanych do naszej szafie nasz rower w razie potrzeby, ale był to prawdziwy ból. Jego
dość ciężka i dość niezgrabny w obsłudze. GET ONE że wali!

Mamy tylko twinner teraz i używać go przede wszystkim do długich spacerów okolicy. Dzieciaki są 3 i 5
teraz i still love it. Nie prowadzimy z nim, ponieważ żyjemy w bardzo pagórkowaty i dzieci
teraz razem ważyły około 70 kg wspomnieć o masie wózka. Byłoby to nadal działają dobrze
Gdybyśmy płaskie miejsce do uruchomienia.

Oprócz kwestii przenoszenia, byliśmy bardzo zadowoleni. Wózki są bardzo drogie, ale nowe
Wydaje się, że dobra dalszej odsprzedaży. Łatwo sprzedaży naszych oryginalnych jeden model dziecka.

Badałem broszury na 4 różne wózki działa i wypróbowanych 2 'em. Tutaj w Ithaca
chociaż nie, istnieje wiele okolice.

- Baby Jogger - najbardziej znane, wydaje się z jednej widzę najczęściej. Ale na 280 dolarów, wydaje się
bit expensive for what you get. Moje wrażenie, że część za co płacisz z Baby Jogger jest
nice chromowane wykończenia, mnóstwo reklam, itp. I've tried it and it's very nice. Ale to naprawdę nie
wydaje się lepszy od Joggette poniżej wydajności. To błyszczące i może trochę ładniej, ale
nawet mniej podstawowe cechy - nie ma uchwyt regulacji wysokości, nie zawiera okapem lub kosz lub torebce.

- Runabout - Po spojrzeniu na broszurze Runabout, I think I'd wybrali go na
Baby Jogger - głównie ponieważ ma regulowaną wysokość rączki (moja żona prowadzi także), ale ponieważ
wali nieco mniejsze niż Baby Jogger, myślę. Myślałem, że to był dość brzydki w porównaniu do
Baby Jogger, ale wydawało się, jak to może być trochę lepiej. (to o takiej samej cenie jak Baby
Jogger - 289 dolarów lub więcej na tak lub miłośnik wersje)

- 3 koła Wonder: Ten jest nieco tajemnicze. Kiedy wysłał ich broszurę wysłali mnie
regularnie drukować migawki (nie błyszczący broszura) z wózka i strony z listą jego funkcji.

Co tajemnicze jest to, że Wonder wygląda bardzo podobnie Joggette poniżej. Siedzenia i
ramy wyglądają identyczne. Wymienione cechy, jak sądzę, są nieco inne, ale to naprawdę wygląda na
mnie jak oni przynajmniej akcje niektórych głównych części. Może 3 koła osób zastanawia się kupić głównych elementów
z Motiv i ułożyła ich konfiguracji. Ale, na ok. 159 dolarów --
189 (Iforget - info jest w domu), ale za dużo więcej niż Motiv.

Mamy Baby Jogger i love it. Around here, Baby Jogger jest tylko jeden widziałeś kiedy jest
używany (zarówno na szkolenia i dużych 10Ks z 10.000 + biegaczy). Jego łatwa w użyciu, wygodne (I
Przypuszczam, nie pasują do wypróbowania :-)) i stabilna. Tak naprawdę, to zamontowane rowerowe Vetta
komputer na jej temat.

Niestety, nie odgiąć prawdziwe małe chyba usunąć koła, które wymaga
Oddball wielkości klucz - ten, który przyszedł z przyczepą nie pasowało. I'm ex-mechanik z ponad
$ 15k narzędzi i nadal nie ma nic, ale półksiężyca klucz, który pasuje poprawnie. Inne niż
, że jakość jest wspaniały.

Nasz syn jest obecnie 9 miesięcy. Zaczęliśmy go na około 6 miesięcy również. Wciąż rodzaju kryzysy w dół i
ZAWSZE zasypia. Jego wielki:-O

Wydaje się, nikt nie chce sprzedać jedną używane. Ja też wpadłem na to, kiedy chciałem przyczepy Burley na rowerze
(Jeżdżę, działa tak).

Nie mogę odpowiedzieć na temat innych, ale mam Baby Jogger i działa bardzo dobrze. Mój syn się podobało
kiedy nie jak normalny wózek - Chyba dlatego, że udał się szybko. Widziałem kogoś z 3
Zastanawiam koła w wyścigu, a ona zalogowany wiele mil z nim i lubiany, ale to była cięższa.
Być może bardziej stabilne, ponieważ dziecko sob niższe. Mamy nie ma wycieków, ale zawsze używać roweru
hełm. Polecam zakupić jeden z wózka.

Nie dostaliśmy nasze dopóki mój syn prawie 1. Żałuję tego powodu możemy mieć znacznie więcej
elastyczność wcześniej (wraz z systemem, nie potrzebują drugiego małżonka do domu, itp.), ale
siostrzenica moja przyjaciółka miała dziecko w jednym na około 6 tygodni i widziałem wiele dzieci w ich
mniej niż 6 miesięcy. Ale powiedziałbym, wybrać kursy dokładniej aż do ukończenia przez dziecko
wiek miłości stłuczki. I znów kupić kask i go używać.

Oh, baby sprawdzić sklepy dyskontowe i niektórych sklepach rowerowych ... one są często tańsze niż wysyłkowej. Ja
zwrócić 228 dolarów za mój nowy w sklepie dla dzieci zniżki.

I find it głównych problemów, który nie został zaprzepaszczony. To nawet nie mieści się w tylnej części mojego małego
Blazer z powrotem na koła. Ale gorąca końcówka jest uzyskać dobry biorąc powrót kół, too.
Znam parę, która wesoło to zrobić i umieścić go w bagażniku ich samochód kompaktowy. Mamy rowerów
Blokada na to, że pozwala nam zablokować powrót mojego Blazer lub zablokować go na zewnątrz kawiarni
w biegania. Oczywiście środki te mają być umiarkowanie bezpieczne miejsce. Wierzę, że jest pewne
Nowy, lekki składany wózek do joggingu dostępne, ale myślę, że to kosztuje więcej niż BJ. Ja
wie ludzi, którzy je na regały na szczycie swoich samochodów, ale warto na pokrycie rzeczy na
uchwyt do upewnić się, że nie przecierać drogi. Jeśli jesteś zawsze prawo do uruchomienia, I'd recommend
dodatkowych wydatków dla collapsibility. Jeśli jesteś właścicielem lub minivan będzie tylko transportu na weekend
ras lub trasy "od wszystkiego" (naszej sytuacji), chcę powiedzieć, że chyba nie gorzej niż przyzwyczaić
do podróżujących z wszystkich rzeczy, które chcesz dla dziecka tak. Aha, pamiętaj, że musisz
cieplejsze ubrania dla dzieci niż dla Ciebie! Chciałbym za jeden z tych sprytne "Polar" odpowiada w dużej
Rozmiar przejść nad wszystkim dla małego dziecka. (Jest to prawdopodobnie rodzaj nag otrzymasz od
Twoi rodzice i tak, przepraszam.) możesz po prostu włóż ją na co dziecko ma na co czasu. Mamy
Specjalne "Skinny" kapelusz kładziemy na podstawie kask dla biegnie rano (aby zachować uszy ciepła).

I zostały z wykorzystaniem Baby Jogger do 6 lat teraz. Moje 6YR stary nadal sporadycznie ma jeździć, a my
2 lata stary kocha. Z jednej mam to pożyczki, a my jesteśmy w ruchu, więc w obliczu perspektywy
kupić jeden. Model byłem Korzystam jest "Walkabout" z Racing lalek. Jest
tak samo jak oryginał Baby Jogger, oprócz tego, że ma mniejsze koła. Byłem bardzo zadowolony. Ja
Prawdopodobnie wprowadzone ponad 1000 mil na ten temat, dobry kawałek jej dziecko powyżej 50 kg, i to jest dobre
jak nowe. Będzie ona trwać przez kilka kolejnych dzieci (nie moje).

I w porównaniu czuły na swoim punkcie, jeden Gerry, a kolejne kilka tańszych modeli, w nadziei, że może
uciec z 149 dolarów zamiast 249 dolarów (nie byłem w stanie spojrzeć na 3 koła Wonder więc nie mogę
uwag.) Moim zdaniem, byłbym zmartwiony, jeśli mam coś innego niż rzeczywiste Baby Jogger.
Wystarczy porównać, jak to jest połączone, co posiada koła, jak silne struktury siedzenia,
itd. Wiele z tych Spojrzałem w sklepach już materiału wyrwany z noszenia półce, a
przednie koło już poruszony. Biorąc pod uwagę, że te rzeczy są podobne do złota na rynku wtórnym (ile
razy widzimy komentarze na temat "kto ma jeden na sprzedaż", i nigdy nie widzimy "Czy ktoś chce kupić moje
jogger ") Myślę, że scrimping tutaj byłoby fałszywe oszczędności.

Mam jedną. Marka kopalni jest "Baby Jogger. Podoba mi się całkiem sporo. Ośmielę się powiedzieć, że jest się żoną
fanem biegania (bo mogę się Matthew, kiedy idę :-)).

Kopalnia ma pojemność 40-50 funtów ... Nie słyszałem o nich z większą pojemność niż to, ale
to nie znaczy, że nie są tam.

Anyway, I nie wiem, czy jest to znacznie pomóc ... ale naprawdę jak moja, i Matthew korzystać z jej
partii. Wydaje się bardzo wytrzymałe ... Mam to w tempie wycinane z sklepem rowerowym, że wynajęty przez nich
Latem i chciał się ich pozbyć w upadku. Więc zanim go kupić nowe warto
rozglądając się, czy ktoś ma używaną.

Gorąco polecam wziąć pod uwagę tylko linii przez Racing lalek. Które reklamują w
Powrót większości z systemem magazynów, którą można łatwo dostać ich katalogu, a Road Runner Sport sprzedaje
jeden z ich modeli (z jednej mam). Nic innego nie jest wszędzie blisko, jak mocno, który jest
krytycznych przy wykonywaniu cięższych dzieci. Kiedyś pożyczył jeden dla 4 lat (był to jego czwarty
dziecko), a kiedy musiał wrócić, że jeden, kupiłem jeden (225 dolarów od RRS). I nadal regularnie prowadzić mojego
35 kg 3 roku życia, a od czasu do czasu zabrać 65 kg 6 roku życia. Rzeczy wykonane przez innych
Firmy (np. czuły na swoim punkcie i Gerry, itp., które można zobaczyć w Toys R Us lub przechowywania rowerów po prostu nie
porównania. Myślę, że przynajmniej jeden z modeli Racing Wózki idzie do 75 kg (sądzę, że kopalnia ma).
Różnica w cenie jest nieznaczna, kiedy ammortize to ponad kilka razy będziesz używał
, a czas życia dobry wózek kolejny przekroczy dzieciństwa wielu dzieci.

Mamy 2 marką "Baby Jogger" i zostały bardzo szczęśliwy. Kupiliśmy pierwsze prawie 7
lat temu, gdy były one jako jedyne na rynku. Moja starsza córka "udział" w swojej pierwszej
wyścig na 2 miesiące życia (mój mąż pchnął ją i biegliśmy razem). Z urodzenia drugiego
Córka 2 2 / 3 lata później kupili "Baby Jogger Twinner", który posiada 2 dzieci. Mój mąż
Pushed obu z nich w wyścigu, gdy drugie dziecko w wieku 2 miesięcy. Choć rozpoczął na
tyłu spisu, jakie są wymagane na rasę, przeszedł mnie na 1 1 / 2 mile. Teraz, gdy nasze dzieci są
prawie 7 i 4, a ważą łącznie 80 funtów (plus ubranie i przekąski), tak rzadko odsyła je
zarówno na terenie górzystym mamy tutaj pomnik, CO Mamy czasami wcisnąć je w razie jedziemy do
stosunkowo płaski ślad lub robią dość długo chodzić, gdy młodszy potrzebuje nap. I'll
czasami nadal podejmować 4yo razem do uruchomienia dodatkowych treningu siłowego. Te rzeczy nigdzie iść
i są dość proste w obsłudze. Nasze jedna została wielka wszędzie od plaż na stromych
szlaki górskie (które są na tyle szeroki, aby zmieścić go). Pewnego razu, gdy byłem w podróży służbowej, mój
mąż pchnął starsza córka (wtedy 1) większość aż Pikes Peak "w nim.

Przepraszamy, że nie można porównywać i kontrast z innymi modelami. Proponuję, patrząc na
reklama w tylnej części świata Runners. Firmy mają 800 nos i oferują do wysyłania za darmo
info i cenniki.

Nice ones - oryginalne, wykonane przez spółkę w Yakima w stanie Waszyngton, a właściwie "Baby
Jogger "- to chyba najlepszy, ale są drogie (około 300 dolarów). Najnowsze ich linii
"Baby Jogger II," jest bardzo lekka i szybkie koła prasowa. Szybkie koła prasowa jest prawdopodobnie
Funkcja, która najlepiej odróżnia dobrych od reszty, bez tego, trzeba półksiężyc
klucza, aby dostać kół do transportu rzeczy w bagażniku samochodu. Kolejną dobrą rzeczą
poszukaj to łożyska w kołach.

Jedną z rzeczy, które oferuje oryginalne jogger baby firma "sekunda fabryki" - biegaczy z kilku
drobne skazy, ale nie problemy strukturalne. Uważam, Baby Jogger drugą fabrykę II okolice
170 dolarów, plus przesyłka. Minusem jest to długa lista oczekujących (co najmniej 6 tygodni, wierzę).

Gerry również, że niektóre przyzwoitej biegaczy szukasz. Widziałem kilka w czuły na swoim punkcie, co wydawało się w porządku, ale
trochę ciężkie. Inną możliwością jest jednym z wielu imitacji tanie okolice. Ja widziałem jeden zbudowany kupić
Firma o nazwie Motiv, że był w porządku, to sprzedaż na lokalnym sklepie Schwinn do 129 dolarów, a na
"tylko dla członków" klubu - Sam's Club - tu w stanie Ohio do 75 dolarów. Ta sprawa nie jest wygodne dla
lugging wokół tułowia w partii, a jest cięższy niż Ładne, ale jest rzeczywiście zadziwiająco
godnej dla pieniędzy.

Mam spojrzał na dłuższą chwilę na używane jogger dziecko, bez rezultatu. Nie wiem co się dzieje
je, gdy dziecko wyrasta ponad to - można by pomyśleć, ludzie chcieliby, aby ich zwolnić - ale starałem przez
netto oraz poprzez ogłoszenia w gazecie nie ma szczęścia. Nadzieję, że pewnego dnia to było pomocne ....

Mam oryginalna Baby Jogger, mamy nasz poprzez Road Runner Sport Bieganie wysyłkowej sprzętu
dom. Jeśli jesteś członkiem klubu preferowanych przez klienta (~ 20 dolarów do przyłączenia, I think) otrzymasz 5% zniżki.
Ponadto dla każdej wydanej złotówki, otrzymasz scrip kupowania przedmiotów z katalogu.

Moja rada będzie wypróbować jedną przed zakupem upewnić się, że Michael będzie w nim jeździć. Słyszałem
historie dzieci, które rozpoczęło się> 1 rok i nie podoba. Mamy znajomego, który chciał wykorzystać
nasza, i ich dziecko (1 rok) nie zasiadają w nim. To może być brak prób wystarczy na ich
część, ale coś warto mieć świadomość przed wydatków kilkaset dolarów.

Zacząłem Matthew w niej około trzech miesięcy. Zwykle naprawdę lubi jazdy konnej i siedząc w nim.
A on jest zbyt cichy. Mamy dostać wielki uśmiech z różnego rodzaju ludzi, którzy widzą nas bieganie wokół
okolicy. Zwłaszcza matek, ich dzieci chodzą w tradycyjnych wózek z
małe koła.

Nawet gdy jest ciepło, ja kładę czapkę hodowli na głowie i pokryć jak największą powierzchnię skóry, jak to możliwe,
łącznie z jednym palcem, jeśli jest niższa nawet o 50 stopni lub tak lub wietrzną, w przeciwnym wypadku ręce dostać
bardzo zimno.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ciąg dalszy ....

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translated to other languages supported by vBET Translator 3.3.1