PDA

View Full Version: Ból Bum i innych części po konna

Strony: [1] 2

Opinie

Um IV ale i delikatne pytanie zadać. Uważam, kiedy idę na powiedzieć, wyjazdy 200k + my na dole i innych części tam nie ma skóry na nich i myślę, że chamios miele bez skóry jak ja ból przez około 2 dni i 1 wielka scabe przez pośladki itp. 1 blok powiedział mi niedawno, że używa kremu do readuce tarcia chamios. doradztwo w tej sprawie? whats it called itp.: - /

Opinie

hi Mikołaja, dobrze zrobione dla miłośników tych odległości, mogę tylko marzyć o takiej odległości!
Jednak, aby dodać moje myśli do Twojego posta. Czy korzystasz z prawdziwej zamszowej? Większość nowoczesnych nix są syntetyczne, w ostatnich latach prawdziwy zamsz najlepiej zmiękczonej Przed użyciem "zmiękczenia". Ale syntetyczny zamsz tego nie wymaga. Słyszałem jednak, że nawet dziś niektórzy zawodnicy są na odległość za pomocą osobiste smar ", czyli KY jelly celu zmniejszenia tarcia siodło. Hej! Nie śmiej się, byłoby to lepsze niż hałdy Vasoline-bo vaso "będzie skrócić żywotność kozice, plus nie działa tak dobrze, jak KY lub innych takich śmietany.
Plus, jeśli tylko jeździć te odległości rzadko wtedy twój tyłek potrzebuje czasu, aby utrwalić.
Nawet doświadczeni zawodnicy bolą po layoff lub nawet jego dzień, kiedy pot więcej niż zwykle problemy mogą się zdarzyć.
Odnosząc się sillystorm

Opinie

Dzięki głupia burzy. Gdzie można uzyskać Kj Jelly? ze sklepu na rowerze lub chemik? Hey i dont śmiać się niczego, jeśli itll przystanek mój tyłek wygląda jak dojrzały pomidor, D, D: D: P

Każdy sposób, kiedy idę do sklepu na rowerze źle poprosić o chamious śmietany. Również my chamious jest syntetyczny, ale myślę, że robi się ból po 120k lub tak.

Opinie

Może to być twoje miejsce, a nie swoje szorty thats przyczyną problemu.
Jaki masz?

Wiwaty!

Opinie

I Yeh mate pierwotnie sądzono może to być miejsce także: -/so dostałem nową. Ale problem nadal jest tam o. Moje miejsce jest teraz Selle Italia Tri Matic 2 z genunine Gell. It looks cool 8), ale nadal mam problem??. Również to miejsce jest dobre, jak jego szyny wchłonąć trochę szok jak shocky. ; D

Opinie

hi Mikołaja, można kupić, że ky śmietanki lub innego podobnego marki w lokalnym supermarkecie, jest w pobliżu pomocy zespołu, aspirynę itp. Plus, jeśli nie działa zawsze można je wykorzystać do innych rzeczy;)
Myślę, że jeśli tylko nowe do tych odległości to będzie kwestia czasu na dostosowanie się.
Ale nawet po layoff mogę otrzymać ból tyłek.
Odnosząc się sillystorm

VO2

Wszystkie odpowiedzi są w prawo. Kolejna rzecz: czy konfiguracji rowerów poprawne? Możesz być oparty jest zbyt daleko do przodu lub do tyłu siedzi się zbyt daleko od miejsca. Wszelkie inne bóle mięśni, oprócz twój tyłek? Wiele osób popełnia błąd kupując siedzenia thats zbyt miękkie, w nadziei na łagodniejsze jazdy. To nie jest dobra. Dla tych odległości mocniejszych siedzenie jest lepiej. Jeśli instalacja rowerów jest poprawna, to jedyną rzeczą, thats really rozwiąże problemu jest dobre miejsce (które już masz) i często długo jazda na odległość.
Get on, że rower, kolega! ; D

Opinie

VO2 it cant be setup rowerów jak mam fiddled mnóstwo razy, aby zrobić to dobrze, ja dont mieć również ból mięśni. Co dzieje się to wszystko na mojej skórze na dole + pivates jest zarzut tak mam surowe mięso i to boli.

Każda droga ja nie kupił chamious krem z roweru swojego sklepu o nazwie "Relief" tak chory, więc jeśli releives mnie na następne jazdy, które będą 240k w tygodniu.

Allso to jest moje miejsce http://www.selleitalia.com/image/items/version/ver_img_trimatic2.gif

Opinie

240 km dałoby większość ludzi ból ****....... Wątpię jej twoje miejsce powoduje problemy, co masz jest dość dobry

Opinie

Im Yah hapy soooooo:) i kiedy na 160k jeździć W najbliższą sobotę (GOH i nie nadawał się: (jak i havent done rzeczywistego szkolenia tydzień) jakikolwiek sposób jazdy był dobry i odgadnąć, co ma więcej bólu, ból dolnej lub prywatnego części. this is what i did

1. Put on, że krem chamios (zmiękcza się chamios i zmniejsza chamios tarcia.

2. Umieść wazeliny na mój dole i szeregowych.

Ten pracował wielki chociaż jeśli robiłem już jeździć innej aplikacji z wazeliną byłaby potrzebna. to nie jest problem:)
Nie mogę teraz pozbyć że powiedzenie "no pain, no gain"

Opinie

Dobrze usłyszeć wypracowane; D
Ale ja cantomat zastanawiać się nad swoim znajomym jazda pomyśli jakby widzieli się dzieje w krzaki z słoik wazeliny i ummmm * cough cough * 50 km do pracy! jk

wiwaty!

Opinie

Gdybyśmy się z roweru na czas, (etc szkody), używamy chirurgiczne spirytusowych (meths) do stwardnienia skóry ponownie. : (

W przypadku pojawienia się nowych jeźdźców rowerów czytanie tego to oczywiście nie noszą majtek pod szorty rowerowe. : - [Porażki przedmiot kozica!

Opinie

Faceci, poprosiłem panie w urzędzie, gdzie mogę znaleźć KY Jelly, i nie polecam, aby przejść do sklepu z rowerami, ale do apteki. I proszę zapytał cicho, aby uniknąć czerwone twarze jak (bum czerwony pomidor). Wydaje się panie wiedzieć więcej o tym, jak to, co mężczyźni wiedzą. , D, D, D, D I'm going to spróbować, ale nie na mój tyłek, D, D, D, D oraz sprawozdanie jutro

ewep

Nie śmiej się, ale nauczyłam się tego od mojego szwagra. On jest rzeczywiście runner, że zrobiła Comrades Marathon. On sam rannych i pożyczył mój stary racer, a teraz ma niektórych ras do keep fit. Powiedział, że używa DUBBIN (tak typ używać na skórze, itp.:)) Powiedział mi, że to nie rub off równie łatwo, jak wazelina i działa tak samo. I used to niedawno, gdy zrobiłem 10 km uruchomić i przetestować go do zabawy w czasie 45 km funride. It works great! Może spróbować, wystaje oczyścić kozica po użyciu dubbin, to nie grzebania przy zamszowej bit: (ale nie chronią intymne części ciała dobrze. I pamiętaj, nie śmiej>: (

, D, D, D

Opinie

Kocioł erozyjny! Nie zapominaj, czekamy na sprawozdanie! : D::)

Opinie

Obawiam się, że rozpocznie intefering z mojego szkolenia Argus. tak będę trzymać się "normalne" i tylko próbować nowych rzeczy, po jazdę. Każdy PRO powie, nie próbuj nowych rzeczy w boksie.

Opinie

: '(:' (: '(Alright teraz nie mam dość zaczerwienienie i wygląd pomidora, ale zrobiłem 2 x 160 km jazdy w ostatni weekend. W poniedziałek poszedłem do jazdy do pracy (18 km każdego sposób), co mam zrobić codziennie. byłem praktycznie stoi na pedały całą drogę. Agony. I nie siedział na rowerze teraz 5 dni w daremnej próbie pozbycia się tego krosta (ok. 1cm długości) tylko z lewej strony Centrum na kroczu. bolesność jest skąpy rodzaju, kiedy mogę usiąść na siodle.
Próbowałem krem hydrokortyzonu (off stuff półki) w ciągu ostatnich miesięcy (problem został tam jakiś czas, ale hit nowy rekord w ostatni weekend). hydrokortyzon łagodzi wszelkie swędzenie, ale nie pozbyć się pryszcz. Próbowałem antybakteryjny krem specjalnie dla pryszcze w ciągu ostatnich 4 dni (substancje czynne: siarczan potasu hydroksychinoliny BPC 0,2% w / w chlorokrezol BP 0,2%). Przepraszamy za klinicznych szczegóły, ale mógłbym równie dobrze być szczególne.
Aby dostać się do punktu - nie mogę pozbyć się tego damn thing .... jakieś pomysły, co to jest?? pomoc.
PS - Mój miejscowy lekarz jest chick .... Wolałbym, żeby sprawdzić, czy można sortować ten jeden, zanim ruch z nią * ****! leczenia
Także - pamiętaj, aby mnie opinie na temat jak Ci poszło ...
Wiwaty

Opinie

Collumbo. Miałem mały problem typu trądzik około tygodnia na początku miesiąca. Apteka zaleca coś kosztuje około R120 tube! : o Więc zamiast stosować Germolene i ostatecznie odszedł.
Niestety, wszystko, co mogę zaoferować to współczucia!. Te rzeczy są piekła! : (

VO2

Proponuję pobyt z roweru do tej rzeczy uzdrowił. Nadal przetarcia i pot z jazda na rowerze tylko nadal aggrivate mało szkodników. W przypadku gdy jeden z nich pojawi się na moje ciało, mogę użyć produktu o nazwie "Eskamel", dostępne z półki w aptekach. Ma właściwości antyseptyczne, keratolytic (substancja, która działa na unclog porów) i złuszczające właściwości. Zwykle dwa lub trzy dni i pryszcze to już historia.
Pamiętaj o suchej powierzchni oraz od prysznica / kąpieli. Wilgoci w tym obszarze staje się miły pożywką dla wszelkiego rodzaju Nasties.

Opinie

2-3 dni z Eskamel ??!!!! Dash. I'm running do apteki.
Dzięki - I'll let you know how I get on.
BTW - większość z Was jest w prawo Oz?

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish