| | |
| | Linkback | Narzędzia wątku | Search this Thread | Tryby wyświetlania |
|
#1
| |||
| |||
Tako rzecze Notowanie "Do diabła, jeśli obrotu nie jest głównym czynnikiem najbardziej wybór Amerykanów leków jest. A pół godziny, do lekarza zbyt. - Richard Cavell "<richardcavell@mail.com> news-server.bigpond.net.au w sci.med.cardiology na Sobota, 21 czerwca 2003 Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti |
|
#2
| |||
| |||
** Jeśli odpowiedzi na post maharadży Jai, pamiętaj o ciach oryginalnej wiadomości w całości ** "Dr Jai Maharaj" Informacje Ta osoba jest gra jest do użycia nieaktualnych artykułów, aby przyciągnąć ludzi do swojej strony internetowej, gdzie sprzedaje psychicznych usług. Co najbardziej zabawne jest to, że wiele grup, do których jego wiadomości wysłanych na kilka grup nie istnieją. On plag wiele grup dyskusyjnych Usenet. Jego standardowe metody reagowania na atak na jego wiarygodność jest repost oryginalnego artykułu lub po nadawcy osobisty kontakt Informacje i grożą sprawozdania nadawcy do swojego ISP do spamowania lub gróźb ( Sama definicja ironii). Niektóre ponownie info: Jai Maharaj. mantra.com Mantra Corporation PO Box 1919 Honolulu HI, 96792-6919 USA Adres IP 206.126.0.13 [flex.com] Business Entity Imię i nazwisko: MANTRA CORPORATION Record Type: Nazwa Master domowe Profit Corporation File Number: 82087 D1 Status: Cel: Business Consulting, marketingu, reklamy i POKREWNE USŁUGI Miejsce Włączone: Hawaje STANY ZJEDNOCZONE Włączenie Data: 11/30/1990 Informacja Adres: PO BOX 1919 Waianae Hawaje 96792-6919 USA ds. Informacji Stevens, JAY R MILLER, Joan E 11/30/1990 Articles of Incorporation Flex.com 11.31 .. 0 - 206.126.15.255 POBox 22481 Honolulu, HI 96823-2481 USA Adres IP 206.126.0.13 Kontakt administracyjny: Wong, Delgory K. del@flex.com +1-808-539-3790 ISP FLEXnet, Inc Flex Sieć Informacji 808.732.8849 HAWAII Email: postmaster@aloha.com Hawaii's First Public Access Internet Provider Adres IP: 199.201.240.1 hindu.org Himalayan Akademii * 107 Kaholalele Road * Kapaa, HI 11111 USA IP 64.75.159.118 Chłopak, nie wiele informacji tam ten facet ... sporo domen nie wspomnieć tutaj ... To jest ciekawe: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198 Jego "prawdziwe" imię ma być Jay Stevens. Nie jest anty-Jay dyskusyjnej także: news: alt.flame.jay-Stevens Członek "płomień Jay Stevens" grupa "Jose Mariachi") inny samozwańczy "doktor"?) "Mariachi" witryny internetowej może być inny bogus Cash Grab zadziwiająco podobne do sklepu Stevensa, mantra.com. Oto czysty Jai FAQ [długi, ale interesujący] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # BB i krótką wersję tutaj: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ Zrobił Kook of the Month "za czerwiec 1995 tutaj: http://www.lart.com/auk/whiners.html Masz coś do dodania? E-Mail djmsux@hotmail.com |
| Zakładki |
| Narzędzia wątku | Search this Thread |
| Tryby wyświetlania | |
| |
All times are GMT -4. Teraz jest 01:04.
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com









Linear Mode

















