| | |
| | LinkBack | Ämnesverktyg | Sök i detta ämne | Visningslägen |
|
#1
| |||
| |||
Quotable Offert "Jäklar om marknadsföring är inte den viktigaste faktorn bakom de flesta amerikanska val av läkemedel. Och halva tiden, deras läkare "också. - "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> news-server.bigpond.net.au i sci.med.cardiology på Lördag, 21 juni, 2003 Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti |
|
#2
| |||
| |||
** Om du svarar på en Jai Maharaj tjänst kan du vara säker på att klippa det ursprungliga meddelandet i helhet ** "Dr Jai Maharaj" Information Denna persons spel är att använda gamla artiklar för att locka folk till sin webbplats där han säljer psykiska tjänster. Vad är det roligaste är att många av de grupper som hans budskap är crossposted finns inte. Han plågar många Usenet-grupper. Hans standardmetod för att svara på ett angrepp på hans trovärdighet är att återanvänt den ursprungliga artikel eller post avsändarens personlig kontakt information och hotar att anmäla avsändaren till sin ISP för spam eller göra hot (den Själva definitionen av ironi). Några info re: Jai Maharaj. mantra.com Mantra Corporation PO Box 1919 Honolulu HI, 96.792-6.919 amerikanska IP-adress 206.126.0.13 [flex.com] företagsenhet Namn: MANTRA CORPORATION Record Type: Master namn för en inhemsk vinstdrivande bolag File Number: 82.087 D1 Status: Aktiv Syfte: BUSINESS konsultverksamhet, marknadsföring, reklam och TJÄNSTER Plats Incorporated: Hawaii USA Incorporation Date: 11/30/1990 Mailing Adress: PO BOX 1919 Waianae Hawaii 96.792-6.919 USA Officer Information Stevens, JAY R Miller, Joan E 11/30/1990 Articles of Incorporation Flex.com 11,31 .. 0 - 206.126.15.255 POBox 22481 Honolulu, HI 96823-2481 USA IP-adress 206.126.0.13 Administrative Contact: Wong, Delgory K. del@flex.com +1-808-539-3790 ISP FlexNet, Inc. Flex Information Network 808.732.8849 HAWAII Email: postmaster@aloha.com Hawaii's First Public Access Internet Provider IP-adress: 199.201.240.1 hindu.org Himalayan Academy * 107 Kaholalele Road * Kapaa, HI 11.111 amerikanska IP-adress 64.75.159.118 Boy, det finns mycket information där ute på den här killen ... en hel del domäner inte värt att nämna här ... Här är intressant: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198 Hans "riktiga" namn är tänkt att vara Jay Stevens. Det finns en anti-Jay diskussionsgrupp alltför: nyheter: alt.flame.jay-Stevens En medlem av "flame Jay Stevens" Gruppen "Jose Mariachi", proklamerade) en egen "läkare"?) "Mariachi" webbplats kan vara en annan falska Cash Grab anmärkningsvärt liknande Stevens webbplats, mantra.com. Här är en snygg Jai FAQ [lång men intressant] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb och en kort version här: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ Han gjorde Kook of the Month för juni 1995 här: http://www.lart.com/auk/whiners.html Har du något att tillägga? E-Mail djmsux@hotmail.com |
| Bokmärken |
| Ämnesverktyg | Sök i detta ämne |
| Visningslägen | |
| |
Alla tider är GMT -4. Tiden nu är 12:06.
Översättningar stöds av vB Enterprise Översättare 3.2.2
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly URLs av vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com
Översättningar stöds av vB Enterprise Översättare 3.2.2
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly URLs av vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com









Linear Mode


















