Clydesdale Community Challenge—Part III

Discussion in 'Clydesdales 200lb / 90kg + riders' started by Jman, May 6, 2011.

  1. Jman

    Jman New Member

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Messages:
    178
    Likes Received:
    4
    I have been re-reading the Cyldes Challenge and it has motivated me – 324 miles since March 25. I know we didn’t make the goal the first 2 years but, I thought it would help to try it again. Just like before, we’ll track the cumulative miles and see where we end up. It starts today and ends 10/30/2011 – the goal, as before, is 40,000 miles.

    5/6/2011 Cumulative Miles: 0 + 26 = 26
     
    Tags:


  2. skunkhome

    skunkhome New Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    40 thousand miles in 238 days? Wow! That is some goal. That works out to 168 miles per day. Since you only did 26 yesterday that means you fell short by a whopping 122 miles yesterday. If you make up that shortfall over the next week you will have to ride 185 miles per day to get back on track. That is easily 10 hours of riding but more like 15-18 for a rider like me and I don't think I could do that again tomorrow. Since I work I wonder when I will sleep.
     
  3. Jman

    Jman New Member

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Messages:
    178
    Likes Received:
    4
    That's why it is called a "Community Challenge" -- meaning the mileage of all the Clydes summed up over the next 6 months needs to sum to 40,000 miles.
     
  4. Jman

    Jman New Member

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Messages:
    178
    Likes Received:
    4
    5/8/2011 Cumulative Miles: 26 + 30 = 56
     
  5. BHOFM

    BHOFM Active Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    582
    Likes Received:
    33
    It started on Friday? Right?

    This is Fri, Sat, Sun.

    56+100+46+7=209
     
  6. Jman

    Jman New Member

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Messages:
    178
    Likes Received:
    4
    Friday it is. Along with your $20M you can log some pretty good numbers-- it will be along while before I can do that, but I am trying. Glad to have you aboard.
     
  7. mccornwall

    mccornwall New Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    209+20=229 miles
     
  8. BHOFM

    BHOFM Active Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    582
    Likes Received:
    33
    229+48=277
     
  9. brianwohlgemuth

    brianwohlgemuth New Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Good day for me to add on to the list....

    277 + 19 (AM ride) + 9 (PM ride) = 305
     
  10. Crocosis

    Crocosis New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Commute to work: 12.71 miles
    Commute from work: 13.24miles = 25.95 + 305= 330.95 miles
     
  11. brianwohlgemuth

    brianwohlgemuth New Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    330.95 + 5.08 = 336.03. Round down to 336. :) Had to catch a flight in IND so only a 23 min sprint around the country roads in my town.
     
  12. maydog

    maydog Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    1,333
    Likes Received:
    90
    336 + 119 = 455
     
  13. Jman

    Jman New Member

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Messages:
    178
    Likes Received:
    4
    455 + 18 = 473

    Not a good day out there today! Going to Tennessee this week -- no riding for the next 9 days.
     
  14. BHOFM

    BHOFM Active Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    582
    Likes Received:
    33
    Not really a ride, just ran some errands.

    473+22=495
     
  15. Crocosis

    Crocosis New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    31.2 miles yesterday and 12.7 today = 43.9 + 495= 538.9 miles
     
  16. brianwohlgemuth

    brianwohlgemuth New Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    3.5 + 10.5 + 538.9 = 552.9

    Quick ride last night and a ride to the YMCA and back this morning.. Hopefully more later!
     
  17. misochan

    misochan New Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Did 9.4 miles on 05/11/2011

    9.4+552.9=562.3
     
  18. brianwohlgemuth

    brianwohlgemuth New Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    and add 8.3 to meet the wife for lunch.

    562.3 + 8.3 = 570.5
     
  19. maydog

    maydog Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    1,333
    Likes Received:
    90
    570.5 + 58 = 628.5
     
  20. Crocosis

    Crocosis New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    628.5 + 25.7= 654.2
     
Loading...
Loading...