Clydesdale Community Challenge

Discussion in 'Clydesdales 200lb / 90kg + riders' started by Wlfdg, Mar 21, 2010.

  1. Wlfdg

    Wlfdg New Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    183
    Likes Received:
    0
    The goal is 40,000mi./64,374km., to be reached by October 1, 2010.

    3/17/10- 20mi./32km
     
    Tags:


  2. TheMadOne

    TheMadOne New Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    3/20/10- 150mi/441km
     
  3. Chavez

    Chavez New Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    833
    Likes Received:
    2
    3/23 - 17 mi + 150 = 167 mi/27 km + 441 = 468 km.
     
  4. xeus

    xeus New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    1
    Ig ot my bike in the mail last night and spent 4 hrs assembling it, looks a lot easier than it is to get everything aligned. Went on an inaugural ride today during lunch of 1 mile so.....

    167 miles + 1 mile = 168 miles
     
  5. TheMadOne

    TheMadOne New Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    3/25: 40 mi
    3/26: 40 mi
    New total: 248 mi.
     
  6. Chavez

    Chavez New Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    833
    Likes Received:
    2
    3/27 - 32 mi/52 k + 248 mi/399 km = 280 mi/451 km

    I feel like I should add points because it was basically an out-and-back ride in maybe 40 degree weather; out was fine, back we hit a rough headwind and it was a freakin' sufferfest. About a half mile from the end, I rode up next to my friend and said "f*ck world peace the thing I want most right now is to be off this bike!" :cool:
     
  7. xeus

    xeus New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    1
    280 + 6 = 286 Miles (~460 KM)

    First real ride was today, its a great day outside and I finally went out and bought a helmet (got a waterbottle plus holder, and a 2 in 1 hand bike pump CO2 inflator as well). Max Speed was 25 mph with average being 8.9 mph, so a good 40 minutes or so.

    I learned a valuable lesson today......I HATE HILLS!
     
  8. Chavez

    Chavez New Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    833
    Likes Received:
    2
    Drop some weight, build some stamina and you'll....well, still hate 'em. Just a little less. ;)
     
  9. TheMadOne

    TheMadOne New Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    3/27 100mi + 286 mi = 386 mi (637 km)

    Rode with the Triangle Cyclists and didn't get dropped this time! Then did 50 extra bonus miles. Cut it off @ 100 because it was too cold to ride all day (28-42F).
     
  10. Chavez

    Chavez New Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    833
    Likes Received:
    2
    Criminy - 180 mi in 3 days....you're obviously gonna be the tugboat in THIS particular challenge.
     
  11. TheMadOne

    TheMadOne New Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    3/28: 42mi + 386mi = 428mi (689km)

    Sadistic ride leader took us on a killer hill ride, mostly up/down--I'm cooked!
     
  12. xeus

    xeus New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    1
    428 + 10 = 438 Miles (705 KM)

    First 2 digit ride....BOOYA!!
     
  13. Chavez

    Chavez New Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    833
    Likes Received:
    2
    438 mi/705 km + 7 mi/11 km = 445 mi/716 km
     
  14. xeus

    xeus New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    1
    445 + 17 = 462 MILES (744 km)


    had a riding buddy today, I feel great!!! Still hate hills.
     
  15. Chavez

    Chavez New Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    833
    Likes Received:
    2
    462 mi/744 km + 7 mi/12 km* = 469 mi/756 km



    * - this is my commute; it's dead on 11.5 km, so I'm just going to alternate between logging it as 11 km and 12 km. Don't want to be shortchanging us.
     
  16. Chavez

    Chavez New Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    833
    Likes Received:
    2
    469 mi/756 km + 24 mi/38 km = 493 mi/794 km
     
  17. TheMadOne

    TheMadOne New Member

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    3/31: 39 mi @ 20 mph -- Chasing the f---ing hammerheads!
    4/1: 38 mi @ 18 mph -- Taking it easier this time
    4/3: 153 mi @ 17 mph -- Good double century pace
    4/4: 49 mi @ 17 mph -- Lots of hills
    279 + 493 = 772 mi (1242 km)
     
  18. Chavez

    Chavez New Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    833
    Likes Received:
    2
    772 mi/1242 km + 10 mi/16 km = 782 mi/1258 km
     
  19. Major94

    Major94 New Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    10miles/16kl 15 mph wind in the face
    10m/16kl Rain and wind.

    782 mi/1258 km + 20mi/32kl = 802mi/1290kl
     
  20. Chavez

    Chavez New Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    833
    Likes Received:
    2
    802mi/1290km + 38 mi/61 km = 840 mi/1351 km
     
Loading...
Loading...