computer playing up (Echo-F2)

Discussion in 'Australia and New Zealand' started by Daz1980, Jan 19, 2006.

  1. Daz1980

    Daz1980 New Member

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    Does anyone have an Echo-F2 computer. Today i went for a ride and the cadence wasn't working and it stayed at 0 the whole way. I checked the sensor hadn't move gave it a wipe (hoping that a miracle would happen and that would solve the problem, knowing full well it wouldn't)

    I have only had it since xmas and was wondering if anyone else had the same problem with the same model or even a different one.


    Daz
     
    Tags:


  2. sv650s

    sv650s New Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Sometimes the batteries could be on the way out when you get stuff like that depending on how long it has been sitting on the shelf at the shop.

    Try changing the batteries in the sensor and see if that helps.
     
  3. Daz1980

    Daz1980 New Member

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Thanks sv650s

    I ran a normal magnet over the sensor and it picked it up so wasnt sure what was going on, I had to go to parramatta today so i took it to the bike shop and he tried the same thing and put a spacer to bring the sensor closer to the magnet. seems to be working fine. Seems strange that it was working before but anyway it's fixed and got the chain lubed and a few cables tightened.

    Off for a ride this arvo now.

    Daz
     
Loading...
Loading...