Intermittent gap(drop data) on WKO graph

Discussion in 'Power Training' started by Enigmatic, Jan 21, 2010.

  1. Enigmatic

    Enigmatic New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I've noticed recently that post ride analysis on WKO+ 2 reveals that everytime after 1hr mark, I can see multiple gaps within 1 second recording. There would be a few of this sub-1 seconds gap towards the end of the ride.

    But when i checked PowerAgent i didnt see such gap.I dont think its the battery because i just changed both my Powertap and CPU's battery.I only ride indoor trainer so I dont think vibration or the location of the shark fin is the issue here. The funny thing is that it only happens after the 1 Hr mark onward.

    Any help is appreciated.

    Enigmatic
    Brunei.
     
    Tags:


  2. acoggan

    acoggan Member

    Joined:
    Jul 4, 2003
    Messages:
    3,047
    Likes Received:
    9
    WKO+ shows you the data exactly as it exists w/in your powermeter's computer. Thus, if there are gaps in the recording, you should be looking for a physical basis (equipment problem).
     
  3. nmcgann

    nmcgann New Member

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Zoom in on those gaps and see if they are still there?

    I see the same, but it's just a display artifact when showing a long duration.
     
  4. Enigmatic

    Enigmatic New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I checked when zooming in, the gaps are still there. Got replied from the email i sent to Saris Tech people. Its not the power meter since it looks fine on PowerAgent, he suggeested trying WKO+ techie.
     
Loading...
Loading...