Is it worth using Power Agent?

Discussion in 'Power Training' started by 886014, Feb 6, 2010.

  1. 886014

    886014 New Member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    As per another thread here, I'm migrating from Polar to PowerTap with a Garmin 705. I use Garmin Training Center and Garmin Connect, a training diary, and have been using WKO+ for the past few years. I was wondering if there was any benefit in also using Power Agent? Is there anything that Power Agent can do that I couldn't already do with WKO?

    While the download is clearly available, it IS also just another piece of software I need to import data in to, and I can't see any point if it just duplicates information I can already get elsewhere.

    Pete
     
    Tags:


  2. lanierb

    lanierb New Member

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Messages:
    495
    Likes Received:
    2
    No. WKO+ is the way to go.
     
  3. 886014

    886014 New Member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Thanks for that. The only frustrating thing for me is that WKO+ is only available in Windoze version (as is my training diary) so it requires me to start WIN each time. Fortunately it's easy to drag and drop so not a big deal, however I sure will be glad when I never have to start that operating system again.

    Pete
     
  4. lanierb

    lanierb New Member

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Messages:
    495
    Likes Received:
    2
  5. 886014

    886014 New Member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    I believe there are a few out there specifically for the Mac however I have a few year's power data on WKO+ I'd like to maintain. I'm hoping with the Mac platform becoming increasingly popular eventually a Mac version will be released, though admit I'm not holding my breath.
     
  6. lanierb

    lanierb New Member

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Messages:
    495
    Likes Received:
    2
    I know you can migrate data from WKO+ to Golden Cheetah. However, again I haven't tried it.
     
  7. doctorSpoc

    doctorSpoc New Member

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Messages:
    1,488
    Likes Received:
    4
    sounds like you are using boot camp.. have you tried parallels? wouldn't have to boot into windows just for that one app.. opening parralles with WKO+ already opened becomes like just opening the app.. never really have to see windows..
     
Loading...
Loading...