General fitness, health and nutrition · Public discussion

Re: How to defeat drug company operatives on the NG

Started by Email address hidden · · Last activity · 1 post · 249 views

This thread is locked and is currently read-only.

Thread details

What we know about this thread

Original section
General fitness, health and nutrition
Published
20 October 2004
Last activity
20 October 2004
Original author
Email address hidden
Posts
1
Discussion status
Public discussion
Total views
249
Views / 30 days
0

The navigation and discussion metadata provide context. Posts remain in their original chronological order.

Showing posts 1–1 of 1
Posts remain in their original chronological order.

Text size
  1. Did anyone say megalomania?

    Quoted message said:

    .

    The drug company's have billions to loose with each expose...
    its a trillion dollar a year business. too big to fight from
    the inside if you are a doctor or teaching professional.

    But the drug companies are not too big to fight from the
    outside... with public dissemination... so their only counter
    option is to try to disrupt and invalidate public education
    and options...such as doing your own research of all studies
    world wide, studies outside of drug company control.

    Here is how the issue of quackery with the drug companies and
    their compromised hosts in the medical profession can be
    handled:

    Recommend research..give key search terms only on the
    medical issues, and
    post full blown expose on the other issues, fraud, lies, bad
    research etc..

    I will explain some research strategies later.

    First... the tactics listed below are commonly used by
    corrupt organizations, govt. corporations or criminals to
    avoid detection and investigation:

    1. Challenge you to give ONE example.. (not more).. why?
    because any single example or bit of research does not make a
    valid case and they can pick it apart...or spin the topic to a
    special case mentioned in that ONE example.....that's why they
    want ONE example...stated in a way as if to make that you cant
    even find one.

    How to handle: Provide links or key words that will lead
    to broad research. keep it up, after a while but not
    immediately, people will begin doing the searchs.. that's when
    you get the expose that shuts down the fraudulent aspect..it
    takes time. 6 months to several years, but it works every
    time.

    2. If you give a range of studies or overwhelming
    evidence.. then they will ignore it entirely repeating the
    challenge to provide ONE example etc.

    Solution: Point out the person has ignored or snipped your
    references or text and just repost it. I often mention the
    Darwin Awards because that's where these people are
    headed..and they breed kiddies headed in the same directions.
    A lack of integrity is contagious.

    3. Call any expose a 'nut case conspiracy theory'... no one
    wants to be associated with such a label. The fact is that
    when a government lies to its people as we have seen plenty of
    over the years...it IS a conspiracy...any crime involving more
    than one person or bank fraud IS a conspiracy...when a
    trillion dollar industry presents bogus research..that IS a
    conspiracy... those banning together to lie and defraud are
    the *definition of conspiracy.. so don't some idiot play that
    card on you.

    Solution: Point out that all crime is a conspiracy and
    many of their boyz are doing time for lying in court ....and
    point out that *speculation is the FIRST step in any
    investigation and no proof is required at that stage, just
    some bit evidence.. still remaining a speculation. The
    drug company ops will try to force you to 'prove' your case
    prior to all data being in... final proof is not on the stage
    until Kenny Lay goes to prison...prior to that its ALL
    speculation... but you understand reasonably well founded and
    *must be on the table. The op will try to say if you cant
    prove it NOW ....take it off the table.

    4. Ad hominem attacks..bogus on the face of such...but its a
    very common approach used in combination with the tactics
    above.

    Solution: Point out that ad hominem is the last resort of
    an idiot...or someone in a
    loosing position without the integrity to
    concede the truth.

    5. Change the importance's...For instance getting rid of
    Hussein in Iraq was no doubt a very good thing... but does it
    justify the 9,000 US soldiers maimed, and the 1100 killed with
    still no faintest resolution in sight? and the losses to
    Iraq?

    Solution: Instantly and boldly concede their point...then
    go on to point up the issue in its larger context.

    6. Absolute vicious, heart destroying attack..and stalking
    you to other NG's and in your email with vitriol.

    Solution: Never read such a persons posts... Snip them and
    post an expose message.
    Kill file the person. Interaction with such a person causes
    you to generate cortisols etc and other damaging brain and
    body chemistry.. and to self destruct. these people know
    this full well. When you see it. point out the tactic and
    lack of a valid argument.. and then post more expose.

    I have found that with enough expose these ops fade...
    their attacks provoke more expose than they can stand...so
    they disappear every time...but you cannot afford even a
    glance at the vitriol at that level...just repost your expose.

    why repost? Because any single post gets light
    readership... you don't read every post to a NG either...so
    repost your best stuff..I add to it a bit each time...its not
    spam if its in that context. Only the drug company operatives
    and a few random idiots will complain...the lurkers (100 to
    1000 or more per poster, will thank you)

    7. The gang bang tactic...that is where one or more drug
    company sponsored idiot joins with another to 'agree' that the
    expose you just posted is worthless, from a nutcase, or
    quackery. Its an attempt to show the lurkers legitimacy by
    agreement.

    Solution: Point out the gang bang tactic and that two half
    wits do not a full witted person make...then prove to them by
    continued expose that half wits always loose... that's
    satisfying.

    8. Finding or spinning a flaw into your argument (called
    creating a straw man),,, then knocking the straw man down to
    create the impression of victory.

    Solution: Do not engage in debate at this level as the
    drug company rep will simply use whatever you say to spin more
    straw men or twist your words etc. Instead... just able it as
    a bogus straw man argument and repost your expose. the more
    time you spend responding to such idiots the more upsetting it
    is..so learn to type fast one liners...and find one of your
    old posts or someone else's to cut copy paste into your reply.

    that's viable.

    9. Using ombinations of all of these bogus tactics at once..
    forecefully and abusively often at serial killer levels of
    corruption...some of these people are not decent in any
    aspect... those will be brought in on you when the first wave
    of dingbats fail....they do this in an effort to boggle the
    brain and cause severe upset in thier target,..and get you to
    ease posting to the NG... and so that why you try to handle
    one bogus issue, 8 more come up....and one is not able to
    address all 8 bogus strategies at once, especially as repeated
    in any single post or sentence.

    Solution: Don't read such attempts on your sanity... dont
    read such posters..simply snip at the first bogus remark..
    lable it as bogus..and repost your expose. If you become
    terminally agravated and upset by this sort of attack... quit
    reading the NG..and leave for a few months, or post your
    expose occasionally in the bliind..that is log on, click on
    new message, post it and leave.

    10. They will bring in someone the drug company was running
    as cover, and innocuous poster to side with the attack on
    you...this can make you feel deserted and it also can come as
    a shock.

    solution: Dont try to figure this out, it could be
    accidental or just random idiocy...just repost your argument.

    11. Asking you ad infinitum to explain to ludicrous levels
    ... for instance 'How to you know water is wet'. prove
    it...etc... bird brain tactics...but if you get upset the drug
    company ops will use them against you. Just more quackery
    from the drug companies

    solution: thats either an idiot or an op.. dont get
    involved with these, its enervating.. just snip and repost
    your expose..or advice on various searches or whatever.. And
    do realize that the drug companies are the largest corrupt
    special interest group in the world..and they lie ...and they
    lie a lot...and THATS Quackery.

    Lable it as such.

    12. these people will try to beat you to death.

    Take care of yourself...go to the movies, rest well, eat well
    and do your own research...take months at a time off from
    posting... then come back hard when you feel like it.... Never
    cater to or kiss the ass of this scum.

    Nothing defeats this vicious class of frauds than good
    information...give links to a wide spread of it...and list key
    words a person can do thier own unbiased searches.

    **********

    A little bit of applying these solutions can cost the drug
    companies half thier profits, trillions over just a 2 or 4
    year span.... and prove to them the liabilites of lying,
    trashing, spinning, stealing and making life miserable on the
    NG.

    the more you post expose the more lurkers there will be...and
    the less effective the drug companies will be in thier efforts
    to use the good drugs they produce to sell the absolute
    disasters...at the cost of thousands of lives.... knowingly.
    Not impressive.

    You could also buy a share or two of thier stock and then show
    up at a stockholders meeting and raise the Quackery
    issue...you will about 5 seconds before some thug arrives to
    clam you up...but in 5 seconds you can cause the rest of the
    stock holders to start thinking.

    Phil Scott

Active in the last 60 minutes

Active in this thread

0 users · 0 guests ·0 bots ·0 total

No signed-in users are active right now.

No known search crawlers active right now.