I'm trying to post to the forum, but i'm unable to do so

Discussion in 'The Bike Cafe' started by Paul Marangoni, Sep 27, 2020.

  1. Paul Marangoni

    Paul Marangoni New Member

    Joined:
    Apr 18, 2020
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Getting this error:
    The following error occurred:
    Your content can not be submitted. This is likely because your content is spam-like or contains inappropriate elements. Please change your content or try again later. If you still have problems, please contact an administrator.

    I'm trying to post under the Bike Buying Advice topic.
     
    Tags:


  2. TwoWheelDesignCo

    TwoWheelDesignCo New Member

    Joined:
    Oct 10, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have gotten the same thing, I have been lurking around here for a while, but just made an account to make some posts, not sure what the issue is!
     
  3. Paul Marangoni

    Paul Marangoni New Member

    Joined:
    Apr 18, 2020
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    In my case, it looks like it was because I had placed hyperlinks in my post. Once I removed them, it worked. Pretty lame if you asked me.
     
  4. Mr. Beanz

    Mr. Beanz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2015
    Messages:
    1,681
    Likes Received:
    453
    I have no problems posting anything, links, videos, pictures.

    It's not lame if you are the one who can't figure out basic internet functions. :D
     
  5. Paul Marangoni

    Paul Marangoni New Member

    Joined:
    Apr 18, 2020
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    I've built web applications for some of the biggest companies on the planet. Trust me, it's LAME.
     
    Mr. Beanz likes this.
  6. Mr. Beanz

    Mr. Beanz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2015
    Messages:
    1,681
    Likes Received:
    453

    I wouldn't know squat about that, only enough to post pics and create videos. :D
     
Loading...
Loading...